Simurg Halal Luxury Hotel Hijyen Yok Pislik İçinde BES Yıldızı Nasıl Almış Anlamadık

27 Ağustos 2024 12:02

25.08.2024 tarihinde Simurg Lara Halal Otele giriş yaptık lakin böyle pis, hijyenin sıfır olduğu bir otel görmedim. Yüklediğim fotoğraf ve videolar her şeyi anlatıyor aslında. Ekşimiş mezeler, etler ve tavuklar kokuyor, ikinci günde midemiz bozuldu. İslami otel olduğu için insanlar aldanıp geliyor. Kalabalık çok ama alakası yok, temizlik imandan geliyorsa burası nedir? Havuzun suyu resmen bulanık, havuz bölümünde yemek masaları temizlenmiyor, hamburger ve patatesler yerlerde, insanlar üstünden geçiyor. Çalışanlar az ve yetersiz. Odamızdaki tuvalet çok kötü kokuyor, duş başlığı bozuktu, söyledik değiştirdiler. Klima bozuldu, bekliyoruz yapacaklar. Asansörler bozuk, bayağı beklemek gerekiyor. Havlumuz kan oldu. Israrla diyorum ki değişmemiş, yok değiştirdik diyorlar. Şezlonglar yetersiz, şu an şemsiyesiz çamurlu çimlerin üstünde ağacın gölgesine göre yer değiştiriyoruz. Yani paramızla rezil olduk. İptal da olmuyor. Yorumları okumadan aldık. Hata ettik.

Simurg Halal Luxury Hotel'de Karışık Deneyim

02 Eylül 2024 11:49
Medine sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2024 11:11
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Mühürlü Otele Satış Yapıldı, Paramız İade Edilmedi

15 Temmuz 2025 15:13

19 Temmuz 2024 09:50
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2024 09:35