Kayseri Simetri Estetik Hayal Kırıklığı

03 Ağustos 2024 19:34

15 gün önce seansıma gittim benimle ilgilenen kişi yoktu başkası ilgilendi bunu orada öğrendim. O günkü seans diğer seanslar gibi değildi. Sonrasında dökülme olmadı. Kontrol seansına randevu aldığımda benimle ilk ilgilenen kişinin olacağını söylediler. Bugün kontrol seansına gittim. Yine 15 gün önceki ilgilenen kişi yapacağını söyledi. İçeride neden ilk kişinin olmadığını sordum izinde dedi. Ve tüm yüze uygulama yapamayacağını söyledi. Birbirlerinin ne işlem yaptığını hangi güçte yaptığını bilmiyorlarmış. Zaten demoralize oldum orada. Odadan çıkıp koltuğa oturdum ilk ilgilenen kişiyi gördüm merdivenlerde yukarı çıkıyordu ama beni gördü birden aşağı indi ortalıkta yoktu. Aşağı indiğimde kendisiyle görüşmek istediğimi söyledim. Sonra geldi kimse kendi söylediklerini kabul etmiyor. Seanstaki kişi ben geçen hafta girdiğim için girdim diyor diğeri başka bir şey. İlk ilgilenen kişi daha önce buz lazerde kontrol seansı olmadığını iddia ediyor ama ben daha önce buz lazerde tüm yüz kontrole gittim. Ama bunu inkar ediyor. İlk başladığımda çok iyi ilgi vardı ama şu an çok büyük hayal kırıklığına uğradım resmen kendi aralarında senaryo yazmışlar. Artık buraya gitmeyeceğim önceden herkese o kadar tavsiye ettiğim halde hayal kırıklığı ve haksızlık tam anlamıyla.

06 Ağustos 2024 16:03 (Şikayetten 2 gün sonra)

Aybiçe
Aybiçe

Simetri Estetikle tanışmamız 5 yıl öncesine dayanıyor. Dr. Esabil Yüksel'in naifliği, ilgisi, hastalarıyla ilgilenmesi, kibarlığı bambaşka kendisine sonsuz teşekkürler. Ayrıca Simetri Estetik çalışanlarının güler yüzülü olmaları, kibarlıkları ve ilgileri insana kendine güvende hissettiriyor. Esabil hocaya ve tüm çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyi ki tanımışım sizleri🥰

Gülşen
Gülşen

Böyle süslü cümlelerle benim yaşadığım mağduriyeti unutturamazsınız. Lütfen yorumunuzu kendinize saklayınız.

02 Şubat 2024 13:01

03 Ocak 2024 11:43