Buket sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 2024 23:41

14.03.2024 tarihinde saat 19.30'da Siirt'ten Bağdat Turizm aracılığıyla Gaziantep-Düzce güzergahı için otobüs bileti aldım. Eşyalarım 15 kilogramdan fazla olduğu için 300 lira ek ücret talep edildi. Muavin, 'Mazotun fiyatından haberiniz var mı? ' diye sordu. Biletin 500 lira, ek ücretin ise 300 lira olduğunu öğrendim. 'Diğer firmalara göre daha uygun fiyat sunuyoruz. Sizi tercih etmemizin karşılığı bu mu? ' diye sordum. Muavin, 'Allah rızası için firmamızdan bir daha bilet almayın, ' dedi. Daha sonra 300 lira ek ücret ödedim. Benim gibi diğer yolcuların da aynı ücreti ödediğini gördüm. Otobüse bindiğimde, 24 numaralı koltukta bir erkek yolcu oturuyordu. 'Beyefendi, 25 numaralı koltuk benim, yanlışlıkla oraya oturmuşsunuz, ' dedim. Yolcu dikkatsizlik olduğunu kabul ederek yerinden kalktı. Ancak 25 numaralı koltuğun kırık olduğunu ve prizin çalışmadığını fark ettim. Üç gün önce göz ameliyatı geçirdiğim için üzerimdeki ışıkları kapatamadım. Dört saat sonra Adana'da otobüse yüklü miktarda kargo yüklendi ve arka koltuklara yerleştirildi: İki televizyon, altı çuval yem ve üç-dört kutu elektrikli süpürge. Arka tarafta oturan genç bir yolcu, 'Abla yanına otursam sorun olur mu? ' diye sordu. 'Hayır, sorun olmaz, ' dedim. Ancak bir sağlık personeli olarak, kaza durumunda ciddi yaralanmalara yol açabilecek bu tür uygulamaları doğru bulmuyorum. Lütfen gerekeni yapın. Video ve fotoğrafları da paylaşacağım.

Deveci Nazar Turizm İle Yaşanan Olumsuz Deneyim

27 Ocak 2025 00:01
Deveci Nazar Turizm İle Yaşanan Olumsuz Deneyim
Buket sonuçtan hiç memnun değil

Midyat Seyyidoğlu Turizm Ulaşım Ve İletisim

14 Mart 2024 20:49
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2023 20:29
Ali sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2023 12:30