SBM Eksper Tarafından Girilen Hatalı Kilometre (km) Bilgisi

SBM Eksper Tarafından Girilen Hatalı Kilometre (km) Bilgisi
17 Mart 2024 13:14

09/06/2022 tarihinde yaşadığım 2016 model aracım ile maddi hasarlı ufak bir trafik kazası yaşadım. Kaza tespit tutanağı tutuldu. İncelemeye gelen Exper aracıma km bilgisini hatalı girerek 255 bin yazmış. Aracım kazadan 2 yıl sonra şu gün 121 binde. Arası satmak isteğimde karşı tarafında yaptığı 5664 sorgulaması ile öğrendim alıcı doğal olarak km doğru değil gibi düşünerek aracı almaktan vazgeçti. Aracımın km sorgulamasını yaptım. Bilgiler şu şekilde.
* 08/03/2019 52076,
* 08/03/2021 84889,
* 08/03/2023 108592
İlgili experin bu bilgiyi neye göre doldurduğu, olması mümkün değil ama varsa elinde bu durumu gösteren bir görsel sunulmasını ve bu mağduriyetin giderilmesini istiyorum.
Ayrıca yine bu kazada 2400 lira hasar kaydı girilmiş kusurlu ben olduğum için aracımı kendim yaptırdım ve 300 TL gibi bir maliyeti oldu. Hasar kaydınında incelenerek güncellenmesini istiyorum

18 Mart 2024 07:27 (Şikayetten 18 saat sonra)

Sayın İlgili, Yaşamış olduğunuz soruna yönelik itirazınızın incelenebilmesi adına talebinizi iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi

Özcan

Tamam çok teşekkür ederim sağ olun

Özcan

Merhaba bu kilometre problemini çözebildiniz mi acaba aynı sıkıntı benim aracımda da var

Nuri
Nuri

Merhaba, Kendi sigorta şirketim tarafından yapılan incelemede hatalı km bilgisi girilmiş. Durumu anlattım kendi hataları olduğunu anlayıp hemen ilgilendiler kayıtlı km bilgisini düzelttiler. 2 saat sonra dönüş yaptılar Umarım sorunu çözebilirsiniz

Yanlış Kilometre Bilgisi Mağduriyeti

21 Nisan 2025 10:37
Yanlış Kilometre Bilgisi Mağduriyeti
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi Hasar Durumun Düzeltilmesi

01 Nisan 2024 12:58