Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Sibel Elibüyük Makeup Office Güzellik Merkezinde Hüsran!

07 Nisan 2023 12:20

Kaş yaptırmak için gittiğim ve kalitesinden şüphe bile etmediğim Sibel Elibüyük güzellik merkezinde yaptırdığım kaşım 2 ay içinde silindi. Durumu bildirdiğimde telafi etmek yerine ücret talep edildi. Cildim yağlı olduğu için silinmiş dendi. Ama yaparken 2 ayda silinir denilmedi. Ben kaş yaptırırken aynı şikayetten başka bir bayan daha geldi ama ben ihtimal vermedim ona da doğal olması için böyle yapıldı dediklerini duydum sadece. Yani 2 ay için 4.5 bin tl ödedim yazık insanlara. Her şey parayı alana kadarmış. Sonrası sıfır. Sadece sosyal medyadan takip edip giderseniz böyle oluyormuş🙄

Sibel
Sibel

Kusura bakmayın da ev bakımınızı yapmazsanız elbette kaş silinir bu işin en iyisine yaptırıyorsunuz bir zahmet verilen emeğe saygı gösterip bakımı yapın buna rağmen rötuş de dahi hatanız var ve size işleme almamalıyız ilk işlem gibi işlem yapılıyor kendi hatanızı kusura bakmayın da yazmazsınız bakımını yapmalıydınız binlerce kaşlar neden memnun oturup bir de düşünmelisiniz neden %99 mükemmel memnun ben değilim diye kendinizde arayın hatayı

Sevda
Sevda

Kusura bakmayın da siz önce cümle kurup yazı yazmayı öğrenin... Kaşımın bakımını yapmadığımı nereden biliyorsunuz. Yanımdaydınız herhalde. Bu kadar emin konuştuğunuza göre. O kadar para verip bakım yapmamak gibi bir şey söz konusu olamaz. Yapılan hatayı telafi etmek için ücret talep eden bir işletmeninde ne kadar kaliteli olduğu tartışılır. Kaşıma bakmadan bakım yapmamışsınız cildiniz yağlı diye geçiştirmek yerine gelin bakalım sıkıntı varsa düzeltelim denir. Para istenmez. Ben o kadar parayı 3 ay kalacak kaş için vermedim... Ayrıca benim toru topu 2saat kaldığım salonda olmadı kaşım silindi diye şikayete gelen biriyle daha karşılaşmam kaliteyi daha net anlatıyor sanırım.