Hayal Kırıklığına Uğratan Mısır Turu

Hayal Kırıklığına Uğratan Mısır Turu
15 Aralık 2024 00:54

Arkadaşlarımla Kahire ve Luxor için tercih etmiştik ama günümüzü zehir ettiler. Nil nehri öğle yemeği yazılmış ne nil nehrinde yemek gördük ne de düzgün gezdirildik. Bir rehber koydular başımıza 2 kelime Türkçe biliyor hiçbir konuda bilgisi yoktu. Çarşıya gidiyoruz diyor piramitlere gidiyoruz. Piramitler için 50 dakika vakit verdiler. Ucundan zor gördük. Otobüs buraya gelecek dedi. Rehberimiz otobüsü bekledik 15 dakika meğerse yanlış yeri söylemiş otobüs bizi almadan gitmiş. Koşa koşa bizi alıp yolun ortasında otostop çekerek otobüse yetiştirdi. Çarşıya götüreceğim sizi dedi. Saçma sapan bir parfümcüye götürdü sinirlendik kalktık hepimiz. Çıkışta turdan bir adam geldi. Üstümüze yürüdü. Nil nehri turu parasını vermek istemedik listede Nil nehri öğle yemeği yazıyor diye vermezseniz bizle gelemezsiniz Hurghada'ya dedi. Gelmiyoruz dedim. Paramızı zorla onlarla giden arkadaşlardan almışlar. Şirketteki C**** hanım da bu sorunları söyleyince gülerek dalga geçerek cevaplar verdi bize. Günümüzü mahvettiler. Resmen boşu boşuna 75 dolar verdik. Geri dönüşte de gitmediğimiz için paramız oradan da yandı. Ücret iadesi talep ediyoruz. Aksi halde Tüketici Mahkemesi'ne de şikayet edeceğim.

Yanıltıcı Tur Vaadi Ve Eksik Rehberlik

16 Aralık 2024 00:38
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Hayatımın En Kötü Tur Deneyimi Ve Rehberlik Fiyaskosu

01 Mayıs 2025 15:10
Hayatımın En Kötü Tur Deneyimi Ve Rehberlik Fiyaskosu

BTB Tours Kahire Turu Hayal Kırıklığı: Piramitlerde Zaman Kaybı

13 Kasım 2024 14:18
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Dil Sorunu Ve Zorunlu Ekstra Ücretlerle Hayal Kırıklığına Uğratan Kahire Turu

29 Kasım 2024 21:16