Awera Güzellik Ve Estetik İnsanları Sadece Yanıltıyorlar!

08 Temmuz 2024 22:48

Ankara Awera Güzellik Merkezi, şimdiki adı dermashine güzellik, insanları sadece yanıltıyorlar. Sıvı yüz germe ve kolajen peptit adı altında ne olduğu belli olmayan uygulama yapıyorlar yüze, 2023 Aralık ayında son seansa gittik hiçbir verim alamadım, hatta çene bölgemde tahribat oluşturdular. İnsanları sadece yanıltıyorlar, altın iğne adı altında insanların rızaları dışında botoks uygulaması yapıyorlar.

Eda
Eda

Merhaba bir sonuç alabildiniz mi

Yasemin
Yasemin

Yorumunuz için teşekkürler bende pazartesi gününe randevu aldım iyi ki gitmeden araştırma yapmışım

Aysel
Aysel

Çok haklısınız Melike hanım bende awera guzellik salonundan kolajen peptik ve leke tedavi işlemi aldım ilk gittiğinizde Şeyma hanım konuşmada sizi etkiliyor ikna kabiliyetleri çok yüksek işlem 6 sene kalıcı imiş etkisi yok ki kalıcı olsun o koca bir yalan 16 seans 8500 litre ödedim işlem yaptırmadan önce vazgeçmek istedim Şeyma hanım paramı vermedi yaptırmak zorundasın dedi işlemden memnun kalmayınca size işlemi zorlama ile mi yaptık dedi bana Şeyma hanım yaptırmasaydın dedi evet zorlamayla yaptı işlem yaptırmadan caymak istedim paramı vermedi bu zorlamak değil mi başka guzellik salonlarına sordum cayma hakkı varmış yaptıkları işlemlerin hiç etkisi olmadı kırışıklar lekeler duruyor küçük benleri kocaman yaptılar daha önce buradaki şikayet leri okusaydım gitmezdim para isteyince Şeyma hanim her yerden engelliyor ve Şeyma hanım hakaretlere başlıyor hakaret mesajları duruyor ama ilk gittiğiniz çok iyi davranıyorlar sonrası hakaret madem parayı iadesi vermeyeceksin niye videolarda para iade diyorsun

21 Nisan 2024 10:51

Şeyma Sezer Güzellik Vadettikleri İşlemlerin Hiçbirisi Olmadı