Gülçin sonuçtan hiç memnun değil

Sevmak Dikiş Makinası Sanayi Dikiş Makinesi İadesi.

02 Temmuz 2023 07:56

8 Mayıs 2023 te sanayi dikiş makinesi aldım. 15 Haziran gibi sıkıntı verdi. Toplasam 10 15 kere oturdum başına. Birkaç yerinden sıkıntısı var. Kendimde 4 senedir dikiş kursuna gidiyorum iyi kötü makineden anlıyorum. İletişime geçtim aldığım yerle bana ürünün yollayın tamir edip yollayalım dediler. Ama kargo parası size ait dendi. Bende ürün garantili ya eve servis yollayın ya da kargoyu karşılayın dedim. Hiçbir şekilde ellerini ceplerine atmak istemediler. Ürünü sıfır aldım 1 sene garantisi var. Daha 1 ayda bu kadar sıkıntı veren ürün 1 sene sonra hepten çöp olur ve garantisi biteceği için hiç ilgilenmezler. Gerçi şu anda da öyle ısrarla makineyi kendiniz getirin diyorlar ama garantisi olan bir ürün için uğraşmak istemiyorum. Makine yüzünden işlerim durdu. Ve içinden bir Türkçe kılavuz bile çıkmadı. Çince bir kılavuz. Bunu araştırdım ve Türkiye de satılan malların içinden Türkçe kılavuz çıkma zorunluluğu gelmiş sanırım. Hiçbir şekilde bir detaylı anlatımlı bir kılavuzu yok. Bu ürünler tahminim Çin'den getirilmiş üstlerine kendi markalarını basmışlar. Çünkü kendi makinemin görüntü aynı marka farklı şekillerini gördüm. İadesini istedim kesinlikle kabul etmiyorlar. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

22 Şubat 2024 18:16

Hidromek Supra 3CX Makine Sorunları Ve Servis İlgisizliği

07 Kasım 2024 15:22
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Hidromek 223 Ekskavatörlerin Hidrolik Pompa Sorunu

10 Ocak 2024 18:49
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Hidromek Makinem Sürekli Arızalanıyor, Garanti Desteği Yetersiz

12 Mayıs 2025 18:14