Onur sonuçtan hiç memnun değil

Sestanbul Dublaj Atölyesi Saygısız Ve Yaptığı İşten Haberi Olmayan Bir Kurum

02 Mayıs 2024 01:28

Eşimin hayali olan dublaj eğitimi için Kadıköy sestanbul dublaj atölyesine kayıt olmak için gittik. Bizimle ilgilenen arkadaş bizi bir dövmediği kaldı. Bu işin bir yetenek olduğunu ve ben yapamayacağımı o yüzden bu işi yapan herkese saygı duyduğumu anlatmaya çalışırken bizi kovdu. Bize sizinle uğraşamam diyerek Resmen bizi kovdular. Ben hayatımda böyle saygısızlık görmedim. Kapıyı suratımıza çarptılar. Sözüm ona bir eğitim kurumu olan bu yer asla tavsiye etmeyeceğim ve asla iyi bir eğitim vermediğini düşündüğüm bir yer. En büyük hatamız hiç yorumlarını okumadan gittik. Evimize yakın olduğu için. Kesinlikle yorumların hepsi doğru. Beni şikayet edecekmiş, kesinlikle etmeli. Ben de bu kurumu şikayet edeceğim çünkü.

02 Mayıs 2024 10:14 (Şikayetten 8 saat sonra)
Onur
Onur
05 Mayıs 2024 23:19

Kesinlikle hesaplaşalım ben de bunu bekliyorum. Sana sorduğumuz soruyu bile anlamamışsın. Birinci olarak bu eğitimi aldığı takdire profesyonel olarak çalışabilir mi diye sorduk? Gelelim yetenek kısmına. Ben seni orada aşağılamadım. Bu iş bana göre bir yetenektir. Herkes sesini doğru kullanamaz ben o yüzden bu işi yapanlara saygı duyuyorum ve herkesin yapamayacağını düşünüyorum, mesela kendim için konuşmak gerekirse ne kadar eğitim alsam da yapamayacağım bir meslek olarak fikrimi beyan ettim. Cümlemi dinlemeden bana saldırdınız. Sonrasında saçmalama derecesinde bu eğitime katılıp 1. Ay da sadece %30'u başarılı olduğunu söyleyerek kendi kendinizi yalancı duruma getirdiniz. Ben de dedim ki, biz de eğitim veriyoruz, sıkı çalışma ve pratik yaparak başarılı olunabiliyor ve işe sokabiliyoruz başarılı olanları. Eleştirilmek konusuna gelirsek eğer birincisi beni eleştirebilecek vasıfta değilsiniz aynı kulvarda değiliz çünkü. Eğer ki vermiş olduğun eğitimi alsaydım beni eleştirebilirdiniz. Ayrıca ben de sizi eleştiremem çünkü bilmediğim bir konu. Zaten sorun da orada karsı tarafı anlayamayacak kadar kibirlisiniz ve is bilmezsiniz. Ben eşimle gelmişim oraya onun istediği bir eğitim için onu cesaretlendirmek üzere söylemiş olduğum cümle ne sizi ezecek ne de size hakaret edecek bir şey değildi. 1. Sorum neden bu kadar saldırgansınız? İşiniz başarılı değil misiniz yoksa? 2. Sorum ise her gelene bu şekilde kaba ve tehditkar mı davranıyorsunuz?

Sibel
Sibel

Yazdıklarınızı katılıyorum kişi kötü yorum yazanları arayarak sözlü tehdit ederek yorumu silmeye zorluyor. Benim yorumum tuvaletlerin çok pis olduğuna şairdi. Buna bile tahammülleri yok.

Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Sestanbul Dublaj Atölyesi Bir De Mahkemeye Vereceğim Diye Tehdit Ediyor Cidden Skandal

02 Mayıs 2024 01:28
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Başkent İletişim Bilimleri Akademisi Yapılan Saygısızlık Ve Fazlası

01 Kasım 2023 20:39
Cemil sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 00:04
Vals Sanat Merkezinin Yaptıkları Ve Pişmanlığı, Kadıköy/Antalya