İsmail sonuçtan çok memnun

Bircom Sennheiser Momentum True Wireless 3 Hk.

İsmail
14 Haziran 2024 14:08
İsmail'in Teşekkür Mesajı
“Bircoma teşekkür ederim. Değişim yapmışlar sağ olsunlar bir üst modelini göndermişler. Buradan onlara çok teşekkür ederim.”

06.05.2024 Tarihinde Bircom'a göndermiş olduğum Sennheiser momentum true wireless 3 kulaklığımdan bir bilgi alamıyorum bu zamana kadar işlem yapılıp gönderilmesi lazımdı diye düşünüyorum ama herhangi bir bilgi yok. Bunun dışında da firmadan tamir edilmesini veya çalışan bir kulaklık ile değiştirilmesi ile ilgili bir istekte bulunmuştum ama ilk gönderdiğimde istediklerim olmadı ne yazık ki. Bu gönderdiğimde de değiştirilmesi veya tamir edilmesi ile ilgili bir not koyup gönderdim yanına. İnşallah direk ücret iadesi deyip bana geri göndermezler. Çok sevdiğim severek kullandığım kulaklığıma en yakın zamanda kavuşmam dileğiyle.
Not: Diğer kulaklığım ile olan sorunda bircom yetkilileri çok ilgilenmişti. İnşallah gene mağduriyetimi gene aynı özveriyle çözerler.

20 Haziran 2024 15:03 (Şikayetten 6 gün sonra)
İsmail
08 Temmuz 2024 09:47

Hidayet sonuçtan hiç memnun değil

Hidayet
20 Nisan 2024 15:49
Sennheiser Yüksek Fiyat Farkıyla Arızalanan Kulaklık

30 Ekim 2023 17:43
Sennheiser Ve Bircom Teknik Servis İletişimsizliği
Lütfullah sonuçtan hiç memnun değil

Lütfullah
07 Haziran 2024 12:51
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Sennheiser MTW3 Ve Bircom Mağduriyeti

24 Haziran 2024 17:35