02 Şubat 2024 19:15

Yeni UTV William aldım, 1000 CC motor kapasitesine sahip. 1700 km'de kayış koptu ve sıfırı ile değiştirildi. 2000 km civarında asfaltta 70 km/s hızla normal devirde giderken birden büyük bir patlama sesi geldi ve aracı servise çektirdik. Hiçbir zorlama ya da çarpma olmaksızın motor bloğu patlamış, ön ve arka devirdaim, borular, contalar, kayış yine kopmuş, varyatörler kırılmış ve kalın demir parçaları her yere savrulmuş. Kullanıcı hatası olmadığını belirtmeme rağmen yeni motora garanti kapsamı dışında olduğu söylendi. Markayla ilgili defalarca iletişime geçmeme rağmen ilgilenmediler. Bir motorun bu kadar sorun çıkarması kabul edilemez. Sorunları ve markayı ilgili platformlarda dile getireceğim. Arızalanan parçalar ve onarım için 4000 dolarlık bir masraf çıkarıldı.

Yorumlar (7)

Metin
Metin

Nerede yaptırdın motoru servis mi yoksa sanayide mi

Yunus

Denizli özel serviste. İşi iyi bir arkadaşım yaptı. Sorun yaşamadım. Sonra sattım

Alper

Merhaba. Probleminiz sizi tatmin eden bir çözüme ulaştı mı?

Hayır ulaşmadı kesinlikle

Kıvanç

Benimde 2021 model villian 1.970 km de motor blogu patladı ve 1 seneyi aşkındır halen serviste şu an mahkeme yoluna başvurdum bir gelişme yok

Yunus

Ben onu beklemedim, Direk yaptırdım sattım, Hiç bekleme boşuna. Paran değer kaybetmesin. Cf al ondan bin kat daha iyi.

Alper

Merhaba. Gelişme oldu mu probleminizde, sizi tatmin edecek bir çözüme ulaştınız mı?

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Volta Motor Performansı Ve Servis Hizmetleri Hakkında Yaşanan Sorunlar

23 Haziran 2024 16:39