Schweppes Ürününde Yüzen Mavi Parçacıklar Şoku

Almış olduğum schweppes ürünün içerisinde yüzen mavi parçacıklar var. Schweppes düzenli olarak tükettiğim bir markaydı, böyle bir şeyle karşılaşmak pek hoş olmadı. Özellikle 2. Bardağımda fark etmem daha da kötü oldu. Benim açımdan. Ne içiyoruz acaba biz?

18 Aralık 2024 08:02 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sayın www.sikayetvar.com Yetkilileri, Konu yetkili birimimize iletilmiştir. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Coca-Cola İletişim Merkezi

Berkay
26 Aralık 2024 12:11

Güncelleme Çok kısa bir süre sonra Coca-Cola tarafından arandım. Müşteri temsilcisi gayet düzgün, yapıcı bir şekilde şikayetimi dinledi. Üründeki tortunun herhangi bir katkı maddesi olmadığını, uzun süre hareketsiz kalan ürünlerde böyle bir durum olduğu ve sağlığa zararlı olmadığını dile getirdi. Ben de kendisine teşekkür ettim fakat bu bilgiye daha önce sahip olmadığım için ürünü içemeden attığımı, dolayısıyla bana miktarı önemsiz de olsa maddi bir zararı olduğunu söyledim. Kendileri ikamet bilgilerimi isteyip telafi edeceklerini söyledi. Çok memnun kalıp bilgilerimi paylaştım. Az önce kapım çaldı, Coca-Cola'dan geldiğini belirten bir beyefendi, dalga geçer gibi Carrefour'dan aldığı 1 litre ürünü kapıma getirmiş :) iyi niyetle, zararımı karşılamak için yapılan bir jest olduğunu düşünmek istiyorum ama markaya tavsiyem, mağdur ettiğiniz müşterilerinize ufak, markayı temsil eden bir koli (içinde 3-5 ufak Coca-Cola ürünü olan) göndermeniz. Kapıma Coca-Cola'dan geldim deyip Carrefour poşeti ile 1 litre ürünü vermeyi markaya yakıştıramadım. Hatta bu şikayeti yazdım diye dalga geçildiğini falan düşündüm :)

Schweppes Ürünü İçindeki Parçacıklar Ve Kötü Tat

Ürünün içinde parçacıklar var ve tadı içilemeyecek kadar kötü. Gerçekten ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Başka ...

Tümünü Gör
Küflenmiş Schweppes Limonlu

KüflenmişSchweppes Limonlu

Kaan
Schweppes İçindekiler Mide Bulandırıyor

Schweppesİçindekiler Mide Bulandırıyor

Hayal
Schweppes Limonda Yeşil Tortular!

Schweppes LimondaYeşil Tortular!

Özge
Schweppes Gazlı İçecek İçindeki Küf

Schweppes Gazlıİçecek İçindeki Küf

Ayca
Schweppes Mandalina Tarihi Geçmiş!

SchweppesMandalina Tarihi Geçmiş!

Mahsun