Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Schweppes Ürününde Yüzen Mavi Parçacıklar Şoku

17 Aralık 2024 21:53

Almış olduğum schweppes ürünün içerisinde yüzen mavi parçacıklar var. Schweppes düzenli olarak tükettiğim bir markaydı, böyle bir şeyle karşılaşmak pek hoş olmadı. Özellikle 2. Bardağımda fark etmem daha da kötü oldu. Benim açımdan. Ne içiyoruz acaba biz?

18 Aralık 2024 08:02 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sayın www.sikayetvar.com Yetkilileri, Konu yetkili birimimize iletilmiştir. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Coca-Cola İletişim Merkezi

Berkay
Berkay
26 Aralık 2024 12:11

Güncelleme Çok kısa bir süre sonra Coca-Cola tarafından arandım. Müşteri temsilcisi gayet düzgün, yapıcı bir şekilde şikayetimi dinledi. Üründeki tortunun herhangi bir katkı maddesi olmadığını, uzun süre hareketsiz kalan ürünlerde böyle bir durum olduğu ve sağlığa zararlı olmadığını dile getirdi. Ben de kendisine teşekkür ettim fakat bu bilgiye daha önce sahip olmadığım için ürünü içemeden attığımı, dolayısıyla bana miktarı önemsiz de olsa maddi bir zararı olduğunu söyledim. Kendileri ikamet bilgilerimi isteyip telafi edeceklerini söyledi. Çok memnun kalıp bilgilerimi paylaştım. Az önce kapım çaldı, Coca-Cola'dan geldiğini belirten bir beyefendi, dalga geçer gibi Carrefour'dan aldığı 1 litre ürünü kapıma getirmiş :) iyi niyetle, zararımı karşılamak için yapılan bir jest olduğunu düşünmek istiyorum ama markaya tavsiyem, mağdur ettiğiniz müşterilerinize ufak, markayı temsil eden bir koli (içinde 3-5 ufak Coca-Cola ürünü olan) göndermeniz. Kapıma Coca-Cola'dan geldim deyip Carrefour poşeti ile 1 litre ürünü vermeyi markaya yakıştıramadım. Hatta bu şikayeti yazdım diye dalga geçildiğini falan düşündüm :)

Schweppes İçecekte Beklenmedik Partiküller

07 Ekim 2024 21:58
Serhat sonuçtan çok memnun

07 Ocak 2024 12:08
"İlginiz için çok teşekkür ederim"

03 Ocak 2025 23:32
Schweppes Ürünü İçindeki Parçacıklar Ve Kötü Tat
Schweppes Ürünü İçindeki Parçacıklar Ve Kötü Tat
İpek sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2024 18:05