Şarm Tur İlgisizliği Yüzünden Kahire'de Elimizde Valizlerle Kalakaldık

Gürsoy
15 Eylül 2024 19:23

Herkese merhaba,
Şarm el sheikh de balayı tatilimizi yaparken dalış yapmak istedik. Turları araştırırken şarm tur Türkçe rehber desteği ve fiyatının uygun olması sebebi ile dikkatimizi çekti. Dalış sırasında fotoğraf çekinmekten etrafı izleyemedik, 2. Dalış için ekstra 10 dolar istiyorlardı. İlk dalışı görelim 2. Sini öyle yapalım dedik tur rehberi hoca ile konuşmanız lazım, şimdi yaparsan ben konuşabilirim dedi. Dalış fotoğraflarına bir dalış ücreti kadar istediler ( 2 kişi 70 USD pazarlıkla 55 yaptık). Şarm tur organizatörleri de sizi tura kayıt yaptırana kadar ilgili. Biz son günümüzde şarm turun Kahire gezisini de denemek istedik. Organizatöre biz Kahire'den katılacağımızı söyledik (tur şarm dan başlıyordu). Bize Grand Egyptian museum merdivenlerde bekleyin dendi. Bende garanti olsun diye 2 defa sordum ve konum atarak burası mı diye de teyitledim. Müzeye geldiğimizde yarım saat kadar gelmelerini bekledik ve bize yanlış müze de olduğumuz söylendi. Tur rehberini de konumumu atıyorum seni müzenin kafeteryasında bekliyorum diyor ( nerede olduğumu dahi bilmiyor :) )
Sonuç olarak ilgisizler ve tamamen Türkiye'den gelenlerden para koparma üzerine kurulmuş bir tur şirketi. Diğerlerine uygun fiyat gözüküyor fakat günün diğer turlar ile aynı hatta daha pahalıya mal oluyor.
Kahire'de bir çok yabancı tur var biz sorunumuzu başka yoldan çözdük. Elinizde valizlerle sizde bizim gibi yaşadığımız sorunu yaşamayın.
İyi günler,

profile profile

Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Hayatımın En Kötü Tur Deneyimi Ve Rehberlik Fiyaskosu

01 Mayıs 2025 15:10
Hayatımın En Kötü Tur Deneyimi Ve Rehberlik Fiyaskosu

Şarm Tur  Hayal Kırıklığına Uğradığımız Bir Tur Şirketi

12 Eylül 2023 20:13

Şarm Tur İle Hayal Kırıklığı: Aceleci Ve Ekstra Ücret Odaklı Turlar

20 Kasım 2024 15:37
Aysun sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2023 21:01
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Sarm Tur Kalitesiz Kahire Turu

16 Temmuz 2023 18:13