Sapanca Paradise Hayal Kırıklığına Uğratan Doğum Günü Organizasyonu

21 Ocak 2024 15:23

Instagram hesabındaki görüntülere güvenerek sürpriz doğum günü organizasyonu için Panorama odasında rezervasyon yaptırdım. Rezervasyon sırasında görüştüğüm kişinin süsleme ve restoran ile ilgili övgü dolu ifadeleri sonrasında büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. İzmir'den 500 km yol gidip otelin tadilat aşamasında ve restoranının kapalı olduğunu gördük. İlk girişte otelin terk edilmiş bir halde olduğunu fark ettiğimizde şok olduk. Kapıdan girer girmez kalan ücreti nakit olarak talep etmeleri ve kredi kartının çalışmadığını söylemeleri, işletmenin profesyonelliğini sorgulamama neden oldu. Odaya çıktığımızda ise süsleme yapılmamıştı ve sürprizim olumsuz etkilendi. Instagram'da görünenin çok küçük bir versiyonu olan oda, kirli aynalar, temizlenmemiş oda ve sıcak suyun olmaması gibi sorunlarla karşılaştık. Isıtmak için klima yeterli değildi ve 'en güzel yerinden rezervasyon yapıyorum' dedikleri restoran kapalıydı. Aynı fiyata bungalov kiralayabilecekken, içinde restoranı olması nedeniyle tercih ettiğim otel, Instagram sayfasında taahhüt ettikleri hiçbir hizmeti sağlamadı. Üstelik, ödemiş olduğum süsleme bedeli de günler geçmesine rağmen iade edilmedi.

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Club Pınara Otele Gideceklere Tecrübelerimi Aktarma Hakkında.

05 Temmuz 2024 22:26
Club Pınara Otele Gideceklere Tecrübelerimi Aktarma Hakkında.

19 Temmuz 2024 16:45
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Q Premium Resort Otel Deneyiminde Yaşanan Sorunlar Ve Memnuniyetsizlik

05 Eylül 2025 15:57
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2023 09:52