Sami sonuçtan çok memnun

14 Mart 2024 10:35
Sami'nin Teşekkür Mesajı
“İlginiz ve alakanız için teşekkür ederim.”

Merhabalar 11,04,2024 tarihinde oğlumun yaş günü için almış olduğum Samsung TAB A9 Plus modeli tabletimde A9 Plus tabletimle oynadığım çift el ile oynanan oyunları multitouch sorunundan dolayı oynayamadım. Bir el ile işlem yaparken diğer el ile verilen komutlarda tablet donuyor. Bunu incelediğimde başkalarının da aynı sorunu yaşadığını gördüm., şu an ürün orijinal kutusunda kablosu bile açılmamış halde beklemektedir. Sorunumun acil olarak giderilmesini ve oğluma vermiş mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum.

#Tablet

20 Mart 2024 13:29

Yeni almış olduğum Samsung TAB a9 Plus tabletteki sorunum ile ilgili halen tarafıma bir bir dönüş sağlanmadı ve bugünde sıfır tablette başka bir sorun ortaya çıktı tablette USB bağlantısı olmadığı halde USB bağlantı uyarısı çıkıyor video da görebilirsiniz bugün Samsung cio sına mail attım bu konuyu bildirdim ve tarafıma dönüş yapılmadığını ve para iademin yapılmasını istediğimi belirttim

19 Mart 2024 09:42

Samsung yetkilileri tarafından Halen tarafıma bir dönüş sağlanmadı. I lütfen para iademi gerçekleştirin. Aksi halde gerekli yasal işlemleri başlatmak durumundayım. Media Markt mağazasından aldığım sıfır aldığım Samsung tablet üründe oyunlarda çift parmak dokunmadık çalışmıyor ve kablolu kulaklık takılınca çalışıyor. Para iadesi yapmak bu kadar zor mu?

Ek
18 Mart 2024 13:42

Samsung A9 TAB Plus Ekran Dokunmatik Sorunu ile halen tarafıma bir dönüş yapılmamıştır. Bu konunun bu kadar uzun sürmesi Samsung gibi bir firmaya yakışmadı. Bir ürün var para verilip alınıyor ve ürün arızalı çıkıyor üstelik muhatap bulamıyorsunuz.

14 Mart 2024 10:52

Ve ilginç ama kablolu kulaklık takılınca sorun ortadan kalkıyor. Bilginize.

14 Mart 2024 11:46 (Şikayetten 1 saat sonra)

14 Mart 2024 11:49

Teşekkür ediyorum sizden ivedi bir şekilde geri dönüş beklemekteyim.

18 Mart 2024 10:01

Merhaba Tabletime uzaktan bağlantı yapılmış olup, herhangi bir sonuç alınamamıştır. Sonrasında henüz tarafıma bir dönüş sağlanmadı! Gün içerisinde sizden dönüş beklemekteyim.

19 Mart 2024 09:44
Samsung A9 TAB Plus Ekran Dokunmatik Sorunu

Tarafıma halen bir dönüş yapılmadı Lütfen para iademi gerçekleştirin.

18 Nisan 2024 09:33

Samsung yetkilileri benim ile irtibat geçmiş olup. Tabletim için değişim talebinde bulundular. Kendilerine teşekkür ediyorum.

18 Nisan 2024 09:34

İlginiz ve alakanız için teşekkür ederim.

29 Mayıs 2024 16:09

09 Nisan 2024 15:53