Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Samsung A33 5G Telefonum Arızalı, Servis Çözüm Sunamadı

09 Haziran 2023 14:41

08.01.2023 tarihinde Samsung A33 5G model telefon aldım. Telefonuma arama düşmüyordu, telefon çalıyor ama ekranda arama göstermiyordu. Mesaj gelmiyor ya da saatler sonra geliyordu. Bluetooth bağlantısı kopuyordu. Farklı hatlarda, farklı mekanlarda da denedim ama problem devam etti. Hatta ara sıra da ses karşı tarafa gitmediği için kesildi. 02.02.2023 tarihinde servise verdim. Servis "sorun bulunamadı" dedi. 04.02.2023 tarihinde Cihazı aldım, problem devam ediyordu, yaşadığım problemi gösterecek şekilde videoya kayıt ettim.
Ardından 05.02.2023 tarihinde yeniden cihazı servise verdim. Yeniden servis aynı şeyi söyledi. Problem devam ettiği için bir kez daha verdim. Bu süre zarfından sürekli olarak Müşteri temsilcisini aradım. Çözüm merkezi arayacağını söyledi ama asla aramadı.
Bu süre zarfında tamamen aynı problemler nedeniyle defalarca servise gitti. Tam 5 kez servise verdim, cihazı 18 gün kadar kullanamamıştım. Samsung sorun bulamadığını söyledi. Taraflarına video attım, anlattım ama değişen bir şey olmadı. Samsung ve Media Markt tarafından maddi ve manevi mağdur edildim. Cihaz elimde ve çalışmamaya devam ediyor.

09 Haziran 2023 14:58 (Şikayetten 17 dakika sonra)

Kübra

Güncelleme: Cihaz 6. Kez servise gitti. Mühendisler tarafından incelendi ve sorun bulundu! Şubat ayından beri defalarca talepte bulunduğum tam 5 kez "sorun yok" denilen cihazda, 6. Defa da sorun tespit edildi. Aylardır bu problem yüzünden mağdurdum. Bir sorunu çözmek bu kadar uzun olmamalı. İademi aldım. Bu süre zarfında onlarca insanlarla konuştum fakat sadece Pelin Hanım konuyla ilgilendi. Bu olaydan sonra bir daha asla Samsung kullanmama kararı aldım.

Kübra

2 Şubat tarihinden beri, yaşadığım problem çözülmedi. Her seferinde cihazda sorun yok dendi. Her seferinde sorun yaşamaya devam ettim. Tam tamına 5 ay oldu. 5 kez servise gitti, her seferinde aynı problem tekrar tekrar yaşanmaya devam etti.

02 Ağustos 2023 03:12
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2024 20:25
Ersoy sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2024 15:11