Samet A.Ş Gardırop Kapak Mekanizması İncelemesi

Samet A.Ş
12 Ağustos 2024 00:10186

Samet A.Ş. gardırop kapı yavaşlama mekanizması problemi. Yerli malı olsun diye aldık fakat arızalandı. Ne parçası var ne de bir servisini bulup yaptırabiliyoruz. Üstüne sahip çıkan kimse yok, ne bir yetkili ne bir sorumlu. Parça satın alabileceğimiz bir yerde mevcut değil.

12 Ağustos 2024 10:10 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sizlerden gelen talep, öneri ve ihtiyaçlar firmamız için çok önemli olup, ilgili birimler tarafından değerlendirilerek çözümleri için hızlı bir şekilde çalışılmaktadır. Teknik tanıtım ekibimiz sizinle iletişime geçerek konu hakkında bilgilendirme yapacaktır. Çalışma saatlerimiz p.tesi/cuma 08:00 /17:00(GMT +3)Tekrar yardıma ihtiyaç duymanız halinde yardımcı olabileceğimizi bilgilerinize sunar iyi günler dileriz.

14 Ağustos 2024 10:29

Markanın İlgisi ve hızlı dönüşü için teşekkür ederim açıkçası bu kadar hızlı dönüş olacağını tahmin etmiyordum

14 Ağustos 2024 15:27

Ürün adresinize kargo yapılmıştır. Tekrar başka bir konuda yardıma ihtiyaç duymanız halinde iletişimde olmaktan mutluluk duyacağımızı bilgilerinize sunar iyi günler dileriz.

Gardırop Fren Sistemi Yedek Parça Temin Sorunu

Metin
2 Ağustos 2025 15:37238

"Şikayetimi bildirdikten sonra Samet a. Ş tarafından yetkili arkadaşlar derhal benimle iletişime geçtiler adresimi ve parçayı müşteri memnuniyeti kapsamında ücretsiz olarak temin edeceklerini söyleyip kargoya verdiler ve bir gün içerisinde kargo elime ulaştı. Firmanın bütün çalışanlarına tek tek teşekkür ediyorum işleri güçleri rast gitsin."

Gardırop Fren Sistemi Yedek Parça Temin Sorunu

Gardırop Mekanizması Parçasına Ulaşamıyorum, Acil Yardım Bekliyorum

21 Haziran 2025 09:54189

"Büyük marka büyük firma dediğin böyle olur. 3 günde UPS kargoyla ücretsiz olarak gardırop kızak frenini gönderdiler. Benim buraya yazmam aslında bir şikayet değildi zaten, sadece firmaya nasıl ulaşacağımı bulamadığım için onların bana ulaşması için yazmıştık sağ olsunlar ulaştılar ve sorunumu sorgusuz sualsiz hızlıca çözdüler. Ben parçaya para ödeyeceğimi düşünmüştüm ama ücret talep etmediler. Gerçekten samet a. Ş mobilya parçaları konusunda boşuna dünya markası olmamış."

Gardırop Mekanizması Parçasına Ulaşamıyorum, Acil Yardım Bekliyorum

Gardırop Fren Sistemi Arızası Ve Yedek Parça Temini Sorunu

Fadıl
18 Ekim 2025 17:01290

"Samet aş teşekkür ederim sorunumu çok hızlı çözdü yenı ürün yolladı hızlıydı yanı"

Gardırop Fren Yavaşlatıcı Parçası Temininde Yaşanan Zorluk

Mesut
20 Mayıs 2025 22:16227

Uşak Çetmen'den yatak odası takımı aldım almış olduğum ürün samet marka fre...

Gardırop Fren Yavaşlatıcı Parçası Temininde Yaşanan Zorluk

Süheyla
Samet A. Ş İnsanları Mağdur Etmeyin, Acil Firma Olarak Çözüm Üretin

Samet A. Ş İnsanlarıMağdur Etmeyin, Acil Firma Olarak Çözüm Üretin

Yusuf
Samet A. Ş Bas Aç Bozuldu!

Samet A. Ş Bas AçBozuldu!

Samet A. Ş Amortisör Arızası

Samet A. Ş AmortisörArızası