Saklı Cennet Mersin/Çamlıyayla İşletmesine El Atılması

01 Mayıs 2024 20:56

Mersin/Çamlıyayla saklı cennet olarak bilinen bir yerde iki hafta öncesine dair bir beyefendi masa ücreti olarak 100 TL ödediğini belirtmiş. Biz iki bayan olarak 01.05.2024 tarihinde ziyaret ettik. Görevli yaşlı bir amca, sanırım bayan olduğumuzu görünce bize araç ve masa için 200 TL talep etti. Tavrı ve üslubu pek hoş olmamakla birlikte, tartışmadan istenen ücreti ödedik. Bize tek bir masa verebileceğini söyledi. Zaten iki kişi olduğumuz için bir masa yeterliydi. Yağmur yağdığı için bizi brandalı bir alana geçmemizi istedi. Yerleştikten sonra lavaboyu kullanmak ve yürüyüş yapmak için masada eşyalarımızı bırakarak ayrıldık. Ancak lavaboda su ve temel ihtiyaçlar mevcut değildi. Döndüğümüzde yağmur başlamış, bir grup gelmiş ve bizim oturduğumuz masayı yağmura maruz bırakarak grubu oraya yerleştirmişlerdi. Durumu sorduğumuzda bize daha önceden grup geleceğini söylediğini iddia etti, ancak böyle bir bilgi verilmemişti. Ayrıca başka bir grup için ayrılacağımızı bilseydik oraya oturmazdık. Sonrasında insaniyetten bahsedilmesine rağmen aynı saygısız ve kaba tutum devam etti. Gelen grup öğretmenlerden oluşuyordu ve onların da bu duruma müdahale etmeleri gerekirdi. Yaşananlar tamamen nezaketsizlik örneğiydi. Bu yerin işletmesinin bir an önce düzeltilmesi gerekiyor.

25 Nisan 2024 14:31

08 Aralık 2024 17:14
İrem sonuçtan hiç memnun değil

Marankialisveris.com Güvensiz İşlem Ve Saygısız Müşteri Hizmetleri!

04 Nisan 2025 13:08
Marankialisveris.com Güvensiz İşlem Ve Saygısız Müşteri Hizmetleri!

26 Aralık 2024 17:56
Turkmen sonuçtan memnun