Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi Hastane Ziyaretinde Yaşanan Hayal Kırıklığı

24 Aralık 2024 11:04

Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi
Uzm. Dr. ***den 18.12.2024 tarihinde randevu alıp muayeneye gittim, testler verdi. 24.12.2024 tarihinde sonuçları öğrenmek için gittiğimde beni odadan kovarak çıkarttı ve o gün bütün hastaları türlü bahanelerle azarlayarak ilgilenmediği gibi alaycı tavırlarıyla da insanları çok rahatsız etti. Bu tarz doktorların kesinlikle görevlerinden alınmasını istiyorum. Canımızı emanet edeceğimiz insanların bu kadar kötü, alaycı ve umursamaz insanların elinde olması ne kadar acı bir durum. Yazıklar olsun.

24 Aralık 2024 19:58

Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi Uzm. Dr. A*** Ü***'den 18.12.2024 tarihinde randevu alıp muayeneye gittim, testler verdi. 24.12.2024 tarihinde sonuçları öğrenmek için gittiğimde beni odadan kovarak çıkarttı ve o gün bütün hastaları türlü bahanelerle azarlayarak ilgilenmediği gibi alaycı tavırlarıyla da insanları çok rahatsız etti. Kesinlikle doktor olmuş ama insan olamamış bir kişidir. Gidilmesini asla tavsiye etmeyeceğim gibi bu tarz doktorların kesinlikle görevlerinden alınmasını istiyorum. Canımızı emanet edeceğimiz insanların bu kadar kötü, alaycı ve umursamaz insanların elinde olması ne kadar acı bir durum. Yazıklar olsun.

Doktor İlgisizliği Ve Kötü Muamele

Hatice
24 Aralık 2024 17:34

Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi İlgisiz Doktor

Çiğdem
30 Aralık 2024 14:37

Sakarya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Doktorun Hastalara Aşağılayıcı Tutumu!

Tuğba
11 Ağustos 2023 16:03

Romatoloji Bölümünde İlgisizlik Ve Randevu Sorunu

Zuhal
12 Ağustos 21:07
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi Riskli Gebelikte Yanlış Teşhis Ve İhmalkarlık

Kübra
17 Eylül 2024 23:36