Beşiktaş Sait Çiftçi Devlet Hastanesi Doktorunun Etik Olmayan Davranışı

Beşiktaş Sait Çiftçi Devlet Hastanesi Doktorunun Etik Olmayan Davranışı
02 Mayıs 2023 19:18

Beşiktaş sait çiftçi devlet Hastanesi dahiliye bölümü doktoru *** ***' ya 04 nisan 2023 tarihi için randevu oluşturmuştum. Şikayetlerimi yarım yamalak dinleyip kan tahlili istedi. Kan tahlili 24 saat sonra çıkacağı için 1 gün sonra saat 10:45'te gelmemi istedi- minik bir karalama kağıdına saati yazdı verdi. Ertesi gün kapısında bekledim.

10:45'te girdim bana kağıdı sorduğunda kağıdı o an bulamadım- bana kağıtsız alamayacağını söyledi. Ben de ifade etmeye çalışınca bağırdı bana-kapı açık şekilde tüm diğer hastaların duyacağı şekilde bağırınca hastalar da müdahale etti. Sana bakamam- vs dedikten sonra bir daha bana randevu alma sana bakmam dedi.

Etik olmayan, hasta haklarına ve yemine aykırı davranışından dolayı e-nabızda olumsuz değerlendirdim ama herhangi geri dönüş almadığım için buraya da şikayet yazıyorum. Benim t. C. Var- bir gün önce randevum var söylemese nereden bileyim 10.45'te gel demese kapıda bekleyeyim?

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Beşiktaş Sait Çiftçi Hastanesi'nde Hemşirelerin İlgisiz Ve Saygısız Davranışları

17 Eylül 11:47