Yapı Kredi Bankası Sahte PTT Sitesi

22 Şubat 2024 20:57

22.02.2024 tarihinde sahte bir PTT Kargo takip sitesine İsim Soyad kart bilgilerimi içeren bilgileri gönderdim. Kimlik bilgilerime ve kişisel bilgilerime dayanarak herhangi bir hesap açılırsa veya bir işlem yapılırsa, ıslak imzam olmadan hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmeyeceğimi belirtmek istiyorum. Bu sayfadaki şikayetimle resmi olarak bilgilendirme yapıyorum. 22.02.2024 tarihinde başvurduğum ve adıma olumsuz bir şekilde açılabilecek herhangi bir şirket veya hesapta ıslak imzam olmadan açılmışsa, bundan haberdar olmadığımı belirtmek istiyorum. Burada, tedbir amaçlı olarak bildiriyorum. Bu durumdan şüphelendiğim için önlem almak adına buraya şikayetimi yazıyorum. Bu yüzden, bu tarihten itibaren kimlik bilgilerimle ve kişisel bilgilerimle herhangi bir hesap açılırsa veya işlem yapılırsa, ıslak imzam ve rızam olmadan yapılmış herhangi bir işlemden hiçbir şekilde mesuliyet kabul etmediğimi belirtmek isterim. İsim, soy isim, adres, telefon veya başka bilgilerimi kullanarak yapılacak olan banka hesabı, Papara ®® hesabı, banka kredisi, adıma açılmış abonelik, dijital cüzdan, şirket gibi kişisel kimlik bilgilerimle yapılmış ve/veya yapılacak olan herhangi bir işlemden kesinlikle bilgim ve onayım yoktur. Islak imzam olmayan hiçbir işlemde onayım bulunmamaktadır. Benim ıslak imzam olmadan yapılan hiçbir başvuru ve işlem ya da işlemler bana ait değildir, bunları kabul etmiyorum. Özel bilgilerimin üçüncü kişilerle paylaşılmasına ve iznim dışında kullanılmasına izin vermiyorum. Islak imzam ya da açık rızam olmadan yapılmış herhangi bir işlemden hiçbir şekilde sorumluluk ve mesuliyet ile yasal bir sorumluluk kabul etmediğimi belirtmek isterim. Bu sayfadaki şikayetimle, tedirgin olduğum bu konuyu da resmi olarak bilgilendirilmiş bulunuyorum.

17 Ocak 2025 09:08

22 Kasım 2023 23:29