Gönül
15 Mayıs 2024 13:526.880

Global yatırım konusunda (Türkiye'deki ile karıştırılmamalı, bunlar yurt dışı için geçerli) https://apps.apple.com/tr/app/global-yat%c4%b1r%c4%b1m/id6466786609?l=tr

beni global yatırım adına arayan s****, finans piyasasında işlem yaptığımızı, borsa İstanbul'da robot vasıtasıyla işlem yapılabileceğimizi söyledi. İstendiğinde aynı gün para çekilebileceğini ifade etti. Swap, forex vb. Konularda bilgi verilmediği için hesap açtım. 5.000 TL para gönderdim ve hesaptan işlem yapmaya başladık. Daha sonra 4.000 TL çekim yaptım.
Devamında tekrar para çekmek istediğimde birkaç gün sistem hata verdi. Kendilerine bilgi verdiğimde 'yoğunuz, size dönülecek' denildi.
En son bugün (13.05.2024) uğraşlarım sonucunda iletişime geçtik ve beni arayan fu****(0 533 822 ***) isimli kişi, swap vb. Bahanelerle ek para yatırmam durumunda çekim yapabileceğimi, aksi takdirde vergi çıkacağını söyledi.
Ben ise istemediğimi, hesabı kapatmak istediğimi söylediğimde, para yatırılmadan hesabın kapatılamayacağını, aksi halde borç çıkacağını belirtti. Ben de savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı kendisine ilettim. Kurum ve kişiler hakkında şikayetçiyim. Hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmiyorum.

20 Mayıs 2024 22:05

Hakan bey merhaba, Bende mağdur oldum. Paramı geri alamıyorum. Bu konuda tecrübelerinden yararlanıp, nasıl geri alabilirim.

20 Mayıs 2024 21:58

Merhaba hakan bey, Paranızın belli kısmını nasıl geri aldınız. Yardımcı olur musunuz. Geri iade etmiyorlar.

Yanıltarak ve Baskı İle Para İstiyor

Sevinc

25.09.2025 tarihinde Instagram üzerinden Borsa Global Yatırım aş. İsimli borsa şirketiyle iletişime geçtim. Kısa sürede ...

4 Destek

Srr Global Danışmanlık Aldatmacası

Serdal
22 Mayıs 2025 12:002.295

16.05.2025 tarihinde indirmiş olduğum bir ticaret uygulaması üzerinden, 0505 *** ** 64 numaralı telefondan aranarak “Srr...

Yatırım Hüsranı!

Yatırım Hüsranı!

Levent
Sahte Forex Şirketi Yanılttı!

Sahte Forex ŞirketiYanılttı!

Kadir