Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden Seyidoğlu Residence Fiyat Aldatmacası

Sahibinden Seyidoğlu Residence Fiyat Aldatmacası
28 Ocak 2024 13:43

sahibinden.com aracılığı ile Balıkesir'de günlük kiralık ev arıyordum ve "Seyidoğlu residence" isimli bir firmanın ilanlarına denk geldim. İlan açıklamalarında tüm detayları yazmalarına rağmen bahsedilen rakamlar ile telefon görüşmesinde verilen rakamlar arasında uçurum var. İlanlarda günlük kiralama bedeli 250TL yazıyorlar ancak aradığınızda kişi başı bu fiyatın geçerli olduğunu tek kişi kiralamak isterseniz 900TL olduğunu söylüyorlar. Bu kesinlikle bir fiyat aldatmacası ve kurumsal olduğunu iddia eden bu firma kesinlikle kurumsallıktan uzaktır. Aylık kiralamak istediğimde 27.000TL fiyat istediler.

28 Ocak 2024 14:56 (Şikayetten 1 saat sonra)

28 Ocak 2024 17:56

Sahibinden.com telefonla aradı ve hiçbir şey yapamayacağını söyledi. Bu kadar kötü bir platform olabilir mi? Arayıp adamlara fiyat sormaktan aciz, benden yazılı belge istiyor. Adamlar sistemde açık bulmuş kullanıyor yazılı olarak bildirir mi? Biraz mantık lütfen.

Temel sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2023 16:37
Sahibinden 'de Konaklama Firmalarının İnsanı Aldatması
Hadi sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2025 00:09
Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

Nurullah
11 Eylül 2023 20:44