Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

12 Mart 2024 15:05

Sahibinden.com üzerinden S-ParamGüvende aracılığıyla satış yaptığım ürün, hasarlı ve farklı bir ürün ile değiştirilerek iade edildi. 1157657024 numaralı satış işlemi ile Sahibinden.com üzerinde S-ParamGüvende seçeneğiyle satmış olduğum ürünü, alıcı hasarlı ve farklı bir ürün ile değiştirerek tarafıma iade etmiştir. İlgili alışverişe aracılık eden Sahibinden.com, bu konuda sorumluluk kabul etmemektedir. Ürün tarafıma hasarlı gelmesine rağmen, alıcıya bedeli onayım olmadan, süresi dolunca otomatik onay ile iade edilecektir. Sahibinden.com, hiçbir şekilde sorumluluk almadığı bu süreçte, satış bedeli üzerinden komisyon almakla beraber, bu şekilde haksız iade süreçlerine de aracılık etmektedir. Hasarlı ürünün alıcıya iadesini, paranın tarafıma iadesini talep ediyorum. Sahibinden.com, kendisine yaptığım 16609771 numaralı (12.03.2024 / 13:55:54) şikayet talebime de olumlu yanıt vermemiş, karakol ve savcılığa suç duyurusunda bulunmamı önermiştir.

13 Mart 2024 08:11 (Şikayetten 17 saat sonra)

13 Mart 2024 09:40

Merhaba, Sahibinden. Com'un yönlendirme yaptığı çağrı merkezi ve destek hattına başvuru yaptım, fakat herhangi bir çözüm üretilmedi. Karakola veya savcılığa başvurmam söylendi. Yapanın yanına kar kalan bir sistem kurarak insanları mağdur etmenin çok hakkaniyet içermediğini düşünüyorum. Sonu karakolda veya savcılıkta biten iş süreçleri oluşturulması da çok iyi niyetli bir yaklaşım değildir. Mağduriyetimin çözülmesini bekliyorum.

Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Üzerinden Yapılan Satışta Mağduriyet Yaşıyorum!

16 Nisan 2025 16:26
Melike sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2024 14:18
İade Sürecinde Yaşanan Mağduriyet
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
31 Temmuz 2023 17:10

28 Ekim 2023 14:48
Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2024 12:42
Sahibinden Kategorileri