17 Ağustos 2023 22:27

Resimler göründüğü gibi maalesef temiz değil, temiz olması geçtim. İzbe gibiydi. Hayvani bağlasanız durmazdı. Maalesef ben burayı geldiğim fark ettiğim için artık kalacak bos yerde bulamadım tam sezondu. İkincin kez temizlikçi çağırdı ama ne fayda. Gelen temizlikçilerin kendilerine faydaları yok. 18 yaşında bile olmadan üstünde crop altında poposunun göründe şort vardı. O resim gördüğünüz yataklar, halılar, koltuk islak ve hayvan artığı gibi kokuyordu.
Çekmecenin içindeki çatal bıçak koydukları plastiğin içine kusulmuştu. Resmen. Bunların hepsi ikince kez temizlik yapıldıktan sonra benim gördüklerim.
Ya buzdolabının için olmuş sinekler böcekler ya biz oraya yiyeceklerimizi koyacağız vicdansızlar.
Biz gelirken sakin bir şey getirmeyin her şey var dendi keşke her şeyimizi getirseydik. Bir tava vardı rengi biz kahverengi sandik yıkayıp tel ile temizledik tavanın pembe olduğunu anladık hele tencere ve çaydanlık bir tane Porçöz harcadık kendine getirmek için onları
Hele ki bulaşıkları kurusun diye koyduğumuz sele var ya Ayakkabılıktan bozma plastik Ole rezildi ya. Ben yıllardır tatille giderim böylesine... Bir yer görmedim. Klima yok Raks marka vantilatör vardı sanırım içinde 50 yıl önce kalmış örümcekler ve böcekler vardı. Yemin Ediyorum abartmıyorum.
Yatak ve yastıklar ter kokusunda yatamadık mecburen ellerimizde yıkadık ole yattık. Hele o WC kokusu mahvetti bizi sanırsınız evin içinden lağım akıyor. Gelelim deniz ve evin çevresine. Deniz sabahları temiz ama öğlenden sonraya kalırsanız ki ben sabah denize girmeyi sevmem dalga ve bulanık bir deniz vardır. Sahil halk plajı olduğu için birden önünüze Suriyeli aileler gelip eşyalarını bırakıp kıyafetleri ile denize giriyorlardı
Site dediğine bakmayın sanırım 197p yıllarda kalma bir yer, yerleri hala çakıl dolu toz toprak. Tam sokağın çıkışında bir bakkal var oranın isletmesini Suriyeliler almış kafanızı nereye cevirseniz hep onlar vardı. Sanki ben onların memleketine gelmiş orada tatil yapıyordu. Bizi hiçbir zaman rahatsız etmediler ama bizden çok farklı kültürleri var. Kesinlikle ahlak kuralı diye bir şey yok onlarda. Bu sizi çok değersiz hissettiriyor iste.
Evimin yanındaki diğer ev, ev sahibimizin Annesinindi her dakika gözü evimizin için her yaptığımıza bir kulp buldu ve sonun bizi tartışmaya ya mecbur etti. Onlar benim verdiğim parayı hak etmediler ben de helal etmiyorum zaten.
Koca bir sene tatil için çalıştık sanırım en rezi tatilimizi yaşattılar. Bunun adı... Ben başka bir şey demiyorum.
Saygılarımla.

18 Ağustos 2023 08:33 (Şikayetten 10 saat sonra)

Ev İnternetimde Sahibinden.com Bilgisayarlarda Engellendi

Gürsel
20 Ekim 2025 14:34

14 Ekim 2025 10:35
Yiğit sonucu yetersiz buldu

Sahibinden.com Sitesine Bilgisayarımdan Erişim Engelleniyor, Destek Yanıt Vermiyor

04 Ağustos 2025 22:01
sahibindencom-sitesine-bilgisayarimdan-erisim-engelleniyor-destek-yanit-vermiyor-1.jpg

Sahibinden Kategorileri