Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2024 19:20

Merhabalar, satın almış olduğum ürün retail KEY. Retail KEY nedir? Anakart değişse dahi sistemde tekrar ve tekrar kullanabileceğiniz ve anakarta yapışmayan bir anahtar. Dün donanımımı (anakart-RAM-İŞLEMCİ) değişimi yaptım. Sağlamlisans'ın bana yollamış olduğu Hotmail'deki iletideki lisans kodunu tekrar girdiğimde almış olduğum hata bu. Özetle kod çalışmıyor, parasını vererek satın almış olduğum kodum çalışmıyor. 2 yıl öncesinde açmış olduğum "Sağlam Lisans Kullanılmış Kod Satılmış" şikayetinde de bu hatayı aldım ve sorunu çözebilmemi sağlayan şey Microsoft hesabıma giriş yapmamaktı. Şu anda ise bu durum geçerli değil. Microsoft hesabıma giriş yapsam da yapmasam da sorun düzelmiyor. Microsoft'un "sorun gider" yöntemi de işe yaramıyor. Önceki bilgisayarımda kullanılmış olan lisansı CMD üzerinden iptal ettim ve o bilgisayara format attım buna rağmen kodum çalışmıyor. Madem sattığınız anahtar Retail ise ve ben sizlerden Retail aldıysam bu bilgisayarda nasıl oluyor da çalışmıyor? Ben sizlerden OEM KEY mi satın aldım da bu sorunla uğraşmak zorundayım? Gereğinin yapılmasını ve müşteriniz olan beni mağdur etmemenizi rica ediyorum.

30 Ekim 2024 20:14

Üzülerek belirtmeliyim ki bu firmadan ürün satın almanızı önermiyorum. "Güvenilir" imajı ve itibarları benim için 2. Defa çizilmiş durumdadır. 1. Olayda satın almış olduğum Red Dead Redemption 2 adlı oyun hesabı, hesabın sahibi tarafından yıllar sonra geri alındı ve altını çizerim, verilmiş bu oyun hesabı Rockstar Games hesabıydı. Ne Steam ne de Epic Games kodu verilmemişti. Ürünün para iadesini üzüldüklerini belirterek yeni oyun vermeyi teklfi ettiler ancak kabul etmedim, para iadesi yaptıklarında 90 TL'ye satılan orijinal oyun artık 400 TL fiyat bandındaydı, ben bu firmaya "güvenilir" olduğu söylendiği için güvendim ancak güvenilmezlermiş. Bana sattıkları lisans kodunu eski bilgisayarıma girdiğimde öğreniyorum ki bana sattıkları KEY OEM keymiş ve ben Home keyi satın aldım! OEM'den daha pahalı ve bilgisayarınızı formatlasanız, donanım yükseltseniz bile kullanabileceğiniz daha işlevsel bir ürün (! ). Bilinçli bir şekilde alışveriş yapıp bilinçli bir şekilde tongaya düşürülüyoruz yazıklar olsun.

30 Ekim 2024 20:20

Hem Home keyi diye OEM keyi satacaksın hem de retail keyi vermemek için 2 yıl ve üzeri geçmiş bir üründe destek sağlayamıyoruz deyip müşterinin hakkını silip atacaksın. Senden kim istedi de müşterine OEM keyi kıtlıyorsun be adam? Orada görünen 65 TL için bile olsa hakkımı yasal yolla arayacağım, hakkımda size helal olmasın.

Bora sonuçtan memnun

26 Şubat 2024 16:45
"Yeni ürün anahtarı paylaşıldı, retail olarak görünüyor."
Sağlam Lisans Eksik/Kusurlu/Yanlış Ürün Gönderilmesi Ve Kimsenin Yardımcı Olmaması

06 Mayıs 2024 17:19
Sağlam Lisans Windows 10 Pro Retail Kodu Yerine Windows 7 Kodu Yollanması