Sabiha Gökçen Havalimanı Kavakpınar Dan Uçak Geçişi Gurultu Şikayeti

22 Ağustos 2024 21:57

Pendik Kavakpınar'da oturuyorum, uçak sesinden aşırı derecede rahatsızız. Evde hastamız var, çocuk var ve aktif çalışan olarak ne gece ne gündüz uçak gürültüsünden uyuyamıyoruz. Bu kadar şikayet olmasına rağmen bu kadar insanı mağdur bırakacak hangi kanunun kuralıdır bu yapılan? Bu şikayetlerin hiç mi bir değeri yok? En doğal hakkımız olan evimizde dinlenmek, yaşam kalitemizi nasıl geri kazanacağız? Hangi yetkili ilgileniyorsa, mahalleli olarak imza toplayıp şikayet ya da mahkeme yoluna gidilmesi gerekiyorsa gidelim. Bu gürültü ile koskoca mahalle yerleşim yeri olmaktan çıkıp savaş alanına dönüştü. Uçağın geçtiği esnada yataktan fırlıyoruz. Yazıktır, bu kadar insan siz ulaşım sağlayacaksınız diye bu kadar eziyeti çekmek zorunda değil.

Betül
Betül

Son yapılan iki pist ile birlikte tepemizden aralıksız uçaklar geçiyor havada sürekli bir uğultu, adalarda oturdu mamıza rağmen sesler hiç tükenmiyor bu seslerden Adalar ilçesi Bostancı ilçesi Pendik ilçesi Maltepe ilçesi ve birçok ilçe şikayetçi toplanıp dava açmalıyız ya da şikayetleri sürekli yapmalıyız ki havaalanını uzak bölgeye taşısınlar bu şekilde yaşanmaz gürültü insan haklarına aykırıdır.

İbrahim
İbrahim

Mahkemeye gidelim kargo uçakları inmeye başladığında Kavakpınar da hiç yaşanmaz

Seda sonuçtan hiç memnun değil

Sabiha Gökçen Havalimanı Uçak Sesinden Rahatsız Oluyoruz

23 Ağustos 2024 10:33
Samuel sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2024 07:18

Uçak Gürültüsü Uyku Düzenimi Bozuyor, Çözüm Bekliyorum