Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Saatim Online Maximum'da Saatimonline Satıcısı

30 Ağustos 2023 10:54

11 Ağustos tarihinde Maximum uygulamasından saatimonline mağazasından 1 adet akıllı saat aldım; Kargoya telefonla görüşerek 14 Ağustos tarihinden verdirebildim, telefonla görüşmemizde; Çok şanlısınız genelde 2 kordon çıkardı genelde, 3 kordon çıktı kutu içerisinden dedi. Kargo birkaç gün sonra elime ulaştı ve tabii ki 3 kordon yoktu kutu içerisinde. Netice akıllı saat kendiliğinden dil değiştiriyor. Şarj olmuyor. 23 Ağustos tarihinde iade sürecini başlattım. Maximum öncelikle konuyu satıcı ile görüşün ifadesini kullandı. Bunun üzerine Saatimonline den Ö**** Bey ile telefonda görüşmemizde; Bana bir ürünü başka kodlu bir ürün jesti yapacağını, yılların esnafı olduğunu ifade etti. Kendisinin verdiği kod ile ürünü arattığımda bir jest değildi. Açık kazanç olduğunu anladım para iadesini dile getirdim. 30 Ağustos gününe kadar Maximum müşteri temsilcileri ile defalarca kayıt vb. Görüşmelere neticesinde iadem onaylandı. Maximum alışveriş sizler satıcı kalitesini sağlayamıyor, yaptırım uygulamıyorsanız. Başarısızlık size aittir. Böyle satıcıların değil. Satıcıdaki ise sadece ufacık zekice ticari zeka olduğunu sanması.
Sonuç aradan geçen süre 19 gün saat yok, para yok. Ben kargo iadesi ile yoruldum. Elde bir şey yok.

Özge
Özge

Müşterimizin görüştüğü kisi benim. Saatin kurulumu esnasında sabit dil secimi yapılmamış. Şarj için kullanılan adaptörü muhtemelen yanlış kullanılmış ki bize geldiğinde gayet güzel şarj oluyordu. Saatin özelliklerinde içinde kaç kordon çıkacağı yazıyorken biz neden 2 yerine 3 kordon çıkıyor diyelim. Bu satış deneyiminde saatin doğru kurulamaması ve doğru iletisim eksikliği olmuş. Üzgünüz maalesef.

Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 11:16
Smart Saat - Saatadam   Sözünde Durmayan Firma!
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ürün Gönderimi Ve İletişimde Güven Sorunu Yaşadım

yanlis-urun-gonderimi-ve-iletisimde-guven-sorunu-yasadim-4.jpg
yanlis-urun-gonderimi-ve-iletisimde-guven-sorunu-yasadim-3.jpg
yanlis-urun-gonderimi-ve-iletisimde-guven-sorunu-yasadim-2.jpg
yanlis-urun-gonderimi-ve-iletisimde-guven-sorunu-yasadim-1.jpg
Senem sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2024 22:10