Elmas sonuçtan memnun değil

Rumeli Hospital Hastane Deneyimim Ve Tedavi Sürecimdeki Sorunlar

Rumeli Hospital Hastane Deneyimim Ve Tedavi Sürecimdeki Sorunlar
04 Mayıs 2024 13:06

Sefaköy Rumeli hastanesine kan testi için gittim. Dahiliye bölümünde o gün sadece Ç**** S***** olduğu için direkt kendisine yönlendirdiler. Davranışı, üslubu ve küçümser tavırları hiç hoş değildi. Test sonuçları için bir sonraki hafta tekrar mecburen yine kendisine yönlendirildim. Sıradan bir insanın bile görüp anlayabileceği sonuçları yanlış değerlendirdi. Sürekli demir eksikliği yaşayan biriyim ve belirli aralıklarla mide sorunlarımdan dolayı ilaç kullanmadığımdan, demiri serum yoluyla takviye şeklinde alıyorum. Nitekim yine ferritin oranım 5.8 e düşmüş ve kırmızı olarak işaretlenmişti. Kendisi demir seviyemin normal olduğunu serum ya da ilaca gerek olmadığını söyleyerek normal olan d vitamini ve B12 için ilaç yazıp beni gönderdi. Oradan çıkıp başka bir dahiliye doktoruna danışmak amaçlı girdim. Demir oranının ciddi seviyede düşük olduğunu söyledi ancak aynı gün için bir şey yapamayacağını ve 10 gün sonra tekrar gelmem gerektiğini, gereken serum tedavisi konusunda yardımcı olacağını söyledi. Benim sorunum çok ciddi değil en fazla bir yerde düşer bayılırım. Ancak böyle hekimlere sağlık emanet edilmez başka hastaların hayatına mal olacak hatalar yapılabilir. Lütfen şikayetleri dikkate alınız! Önce hastayı dinlemeyi ve insan olabilmeyi öğrenmeli bir doktor. Hastanelerde böyle doktorlar istemiyoruz.

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2023 14:18
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 2024 19:45

Rumeli Hospital Tezgahını İyi Kurmuş

19 Ocak 2024 13:18
Nurben sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2023 18:41
Aytaç sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2024 16:12