Rota Gayrimenkul Evim Kiralandı Haberim Olmadan Zarar Gördü

10 Kasım 2024 12:115.889

İstanbul Esenyurt'ta jet emlak y******, eşim evi satılığa koyunca sürekli aradı. 'evi bana ver, satacağım' dedi. Sonra ucuz satmaya çalışınca kabul etmedik. 'evi kiraladım' dedi, gitti. Rota yapı gayrimenkul'den g***** isimli şahıs, eşimin haberi olmadan evimi başkasına kiraladı. Eşim çağırmadı, ama evimi kiraladı. Kadın parasını aldı, kontratı kafasına göre hazırladı, eşimin imzası olmadan evimi verdi.

Kiracıyı bile tanımadık. Kadın evimi işgal etti, zarar verdi. G***** şahıs da evime zarar verdi. Kaç kişiye kiraladı, kontrat geçersiz, imza yok, bize de kontrat vermedi. Şu an elimizde kontrat yok, sadece evi kiraladı. Kadın kontrat yapmış, evime girdi, duvarlarıma beton döktürdü, zarar verdi. Evin tadilatını yapacağım, depozitoyu kiradan düşürmek istiyorum, ama hiç indirim yapmayacağım diye beni aradı. Şimdi g***** ve y****** emlak beni engelledi.

Evimi işgal eden kadın da beni engelledi. Resmen hem beni hem de kadın yanılttı. Her üçünden de evim zarar gördü diye tazminat davası açacağım. Zaten ben kirada oturuyorum, oturmak istiyorum. Kadın çıkmıyor, evi satacağım diyorum, kabul etmiyor. Beni ve eşimi engelledi, resmen iyi niyetimizden dolayı bizi yanılttılar, şikayetçiyim.

Çok mağdur ettiler. Sadece evime girmek istiyorum. Hem emlakçıdan hem de oturan kadından şikayetçiyim. Beni tehdit ediyorlar.

Yanıltıcı Gayrimenkul Danışmanlığı Deneyimi

6 Ekim 2024 01:2416.796

Öncelikle telefonla aradım S*** hanım diye biri çıktı. A**** kahveci ve Kavaklı bölgesinde 2+1 belirli bir bütçede ev ar...

Yanıltıcı Gayrimenkul Danışmanlığı Deneyimi
1 Destek