Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Rmg Moto Gusto Panzer 125 2 Defa Krank Dağıttı

27 Eylül 2023 12:24

Rmg Moto Gusto Panzer 125 28.04.2023 tarihinde satın almış olduğum motosiklet daha 10 kilometre olmadan arka jantında balans olduğunu söyledim servise götürdüğümde böyle bir şeyin olmadığını söyledi ve başından geçiştirdi. Zor bela fabrikayla iletişime geçerek jantımı bir ay sonunda getirdim ve tekrardan servis bu jantı takmadı dışarıda para vererek kendim başka bir motosikletçiye taktırdım. Daha sonrasında motorum 2.700 km'deyken krank dağıttı yaşadığım bölgede Karamürsel servislerine götürdüğümde kimse yardımcı olmadı bunun üzerine fabrikayı arayıp c***bey ile görüştüm kendisi İzmit'te farklı bir servise yönlendirip problemin çözüleceğini söyledi.

Yaklaşık 10 gün sonra motosikletimi tekrar aldım bir ay geçmeden tekrardan motosiklet krank dağıttı kendilerini aradığımda motosikletimi tekrar böyle bir arıza verdiğini ve motorumun tekrardan onarımın sağlanmasını ve buna başka sebep olacak herhangi bir kronik rahatsızlık varsa kontrol edilmesini söylediğimde öyle bir şeyin olmayacağını söyleyerek tekrardan İzmit'teki servise yönlendirerek motosikletimin yapılacağını söyledi fakat yaklaşık 20 gündür servisle iletişime geçmeye çalışıyorum.

Telefonumu açan kimse yok şu anda motoru satın almak için çektiğim krediyi ödemek durumundayım fakat yaklaşık motorum bir aydır yatıyor ve çalışmayan bir motor için şu an kredi ödemek durumundayım. Bu şekilde ilgilenmeyerek beni mağdur durumda bıraktılar.

Muhammed
Muhammed

Kardeşim geçmiş olsun az daha bende bugün bu motordan almayı düşünüyordum Neyse ki yorumunu okumuşum

Emirhan
Emirhan

Geçirenler sağ olsun diyelim abim sakin hata yapma biraz daha para koy başka marka düşün

RMG Moto Gusto Panzer 125 Kalitesizliği Ve Satıcı Servis İlgisiz

03 Mayıs 2024 20:02
RMG Moto Gusto Panzer 125 Kalitesizliği Ve Satıcı Servis İlgisiz
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2023 15:19
Samet sonucu yetersiz buldu