Y. Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

Reyap Hastanesi Yoğun Bakım İlgili Uzman Doktorlarla İstişare Etmiyor

09 Mayıs 2024 12:57

1 Mayıs 2024 tarihinde babamın rahatsızlanarak ambulans ile Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servis birimine gitmiştir. Burada gerekli tedaviler uygulanmış ancak aynı gün babamın yoğun bakıma sevk edilmesi gerektiği ve Çorlu Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde yer olmadığı gerekçesiyle ambulans ile Çorlu Reyap Hastanesine sevk edilmesine karar verilmiştir. 1 Mayıs 2024 tarihinde Reyap Hastanesi yoğun bakım birimine giriş yapmış ve tedavisine burada devam edilmiştir. 3 Mayıs 2024 tarihinde bize 4 Mayıs 2024 tarihinde taburcu olabileceğimiz söylenmiş, 4 Mayıs 2024 günü geldiğinde hafta sonu olduğu için taburcu edilemeyeceğimiz bilgisi verilmiştir. 6 Mayıs 2024 günü gittiğimizde de oksijen seviyesinin düşük olduğu belirtilmiştir. Biz 6 Mayıs 2024 günü babamın birden fazla kronik rahatsızlığı olduğunu ve ilgili uzmanlık alanlarından da yardım alınmasını, zaten Reyap Hastanesinde de Nöroloji ve Kardiyoloji servislerine daha öncesinde muayene olduğumuzu anlatmışız, o güne kadar sadece Nöroloji doktorunun izinli olduğu için Beyin Cerrahisi doktoru ile bir görüşme sağlandığı belirtilmiştir. Biz ısrarla Nöroloji, Kardiyoloji ve ilgili uzmanlık alanlarının da hastamız ile ilgili görüşlerine danışılmasını talep etmişiz. 8 Mayıs 2024 günü ilgili yoğun bakım doktoru ile yaptığımız bilgilendirme sırasında enfeksiyonun da olduğu ve yatmaya devam edeceği bildirilmiştir. Bu görüşme esnasında da talebimizi ilettik, ancak yoğun bakım doktoru 'Ben istersem görüşürüm, istemezsem başka doktorla görüşmem' demiştir ve 30 yıllık doktor olduğunu, her şeyi bilebileceğini ifade etmiştir. Bizim bu konsültasyon talebimizi Çorlu Reyap Hastanesi Başhekimliği, yoğun bakım birimi ve hasta hakları birimine bildirmemize rağmen bize olumlu ve sağlıklı bir bilgilendirme sağlanmamıştır. Hastamızın çok acil olan tıbbi ve uzmanlık gerektiren müdahalelerin yapılmasını talep etmekteyiz. Kandaki enfeksiyon (CRP değeri) sorunu da yoğun bakım servisindeyken başlamış ve gerekli uzman tedavisinin devam edip etmediği konusunda yeterli bilgilendirme yapılmamıştır. Durumumuz çok acildir, yüksek enfeksiyonu ve diğer kronik rahatsızlıkları bulunan babam için ilgili uzmanlık birimlerinin görevlendirilmesini talep ediyoruz.

reyap-hastanesi-yogun-bakim-ilgili-uzman-doktorlarla-istisare-etmiyor-3.pdf
reyap-hastanesi-yogun-bakim-ilgili-uzman-doktorlarla-istisare-etmiyor-2.pdf
reyap-hastanesi-yogun-bakim-ilgili-uzman-doktorlarla-istisare-etmiyor-1.pdf
profile profile profile

18 Eylül 2024 02:18
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Reyap Hastanesi Özel Hastanede Yaşanan Üzücü Olay

11 Ocak 2024 14:45

Lokman Hekim Hastanesi Doktor Şikayeti

11 Mayıs 2024 17:35
Nurhan sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2024 01:08
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

24 Şubat 2024 12:53