Hesap Kapatma Talebim Defalarca Reddedildi, Mağdur Edildim

Suleiman
21 Mayıs 2025 02:24

Retrobet sitesi hesabımı kapatma talebinde bulunmama rağmen, '90 gün aktif olmazsanız otomatik kapanır' diyerek hesabımı kapatmıyor.

Defalarca hesap kapatma talebinde bulundum ama hesabımı kapatmadılar. Açarken 10 saniyede açtığım hesabı kapatmak için bu kadar süredir uğraştırıyorlar, mağdur ettiler.

Kızıl sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Kızıl
22 Nisan 2024 17:17
Sude sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

27 Kasım 2024 03:59
Ediz sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

19 Şubat 2024 01:35
Yılma sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Yılma
16 Temmuz 2024 09:12
Göker sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Göker
01 Ağustos 2025 04:08
"Kısa sürede kurallar hakkında bilgilendirme yaptılar abi geri dönüş sağlayıp süreç hakkında da bilgi verdiler isteğim üzerine de kapatılma işlemi hemen başlatıldı bilgilendirmelere de son verildi teşekkür ediyorum"