Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2024 21:57

Bu ürünü denedim ve kirpiklerim kesildi hafifçe bastırdım buna rağmen kirpiklerime kopardı kendime yatıştırdım tekrar uzar ya serum kullanırım vesaire gideyim değiştireyim dedim bu sefer de Eve mağazası bunun kişisel bir bakım ürünü olduğunu ve değiştiremeyeceğine gidip markayı şikayet etmem gerektiğini söyledi. Zaten resimleri çektim şikayette bulunacağım iyi hoş güzel ürünü iade de edemiyorum ya da herhangi bir ürünle de değiştiremiyorum bunun hakkında en kısa zamanda bir geri dönüş bekliyorum kirpiklerim benim için çok değerli ve önemli bunun uzaması nereden baksanız 3 ay 6 ay arasında ve bir ay sonra düğünüm var rica ediyorum bu tür ürünler çıkartmayın ve en kısa zamanda bunun hakkında kendi paramla rezil oluyorum üzerine kimse yardımcı olmuyor sinir bozucu bir durum ve şunu anlamıyorum mesela herhangi bir ürün çıkarttınız bunu en az 20-30 kişi üzerinde bir denemeniz gerekiyor mesela şu an buyurun benim kirpiklerimi kopardı hafifçe bastırmama rağmen bu ürünü çıkarırken kimse denemedi mi ucu bayağı Keskin mesela benim kirpiklerimin dökülmesine bayağı kesilmesine sebep oldu ha bunun tek çaresi şu anda serum kullanmak uzatmak takma kirpik takmak ve ben bunu yapmak zorunda değilim ürün çıkarırken lütfen önce bir deneyimleyin ondan sonra satışa ve insanlara sunun şikayetçiyim ve dönüş bekliyorum.

05 Haziran 2024 09:13 (Şikayetten 5 gün sonra)

Yanıltıcı Ürün Bilgilendirmesi Ve İade Sorunları

17 Nisan 19:21
Yanıltıcı Ürün Bilgilendirmesi Ve İade Sorunları
Melek sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2023 17:43

15 Mayıs 2024 19:44
Kübra Aydın Beauty Center Güzellik Merkezi İpek Kirpik Hüsranı!
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 21:36