İmran sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2024 17:43

Renogaraj.com adlı siteden Knmaster Kn6100 model interkom siparişi verdim. Biraz geç oldu ama EFT yaptıktan sonra müşteri hizmetleri numarasını aradığımda geçersiz bir numara olduğunu ve verilen depo adresinin de alakasız bir yer olduğunu Google'dan bakarak gördüm. Hemen bankadan iptal talebinde bulundum ancak fast ile yapılan işlemlerde karşı tarafın onayı gerektiğini söylediler doğal olarak. Bankadan ıslak imzalı dekont ve diğer sipariş ekran görüntüleriyle birlikte emniyete geldim. Şimdi suç duyurusunda bulunacağım.

Cansu
Cansu

Durumunuzda bir gelişme var mı ben herhangi bir geri dönüş alamadım bankada paramı iade etmek için karşı tarafın onayının olması gerektiğini söyledi ama doğal olarak öyle bir durum gerçekleşmedi polise gittim sadece şikayette bulundum ama bir gelişme yok

İmran
İmran

Hayır gelişme yok maalesef. Karakol muhtemelen IBAN'ın başkası adına olabileceğini söyledi. Genelde saf birine para verip adına hesap açıyorlar dedi. Savcılığa intikal edecek, oradan şahısa ulaşacaklar. Aşağı yukarı bir seneyi bulacağını söylediler.

Dogukan sonuçtan hiç memnun değil

Dogukan
06 Şubat 2024 19:31
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

15 Ocak 2025 23:18
İptal Edilen Siparişin İadesi Yapılmıyor