Can sonuçtan memnun değil

Renault Ses Kontrol Düğmesi Sorunu

Renault Ses Kontrol Düğmesi Sorunu
17 Ocak 2024 10:57

Sıfır 2023 model Megane 4 aracının ses kumanda düğmesindeki sorunu görsel olarak ekledim. Diğer araçlarda baktığımda durum aynı, telafisi olmayan bir durum. Parça fabrikadan hatalı çıkıyor. Renault bu soruna çözüm bulmalı. Özetle, yetkili serviste parçayı değiştirseniz de sonuç aynı.

06 Mart 2024 13:32

2023 model Megane Joy'un arka bagaj kapağındaki plastik parça simetrik olmayacak şekilde bozuk; boşluklar farklı aralıklarda yer alıyor. Yan aynaların yuvasına tam oturmaması nedeniyle birkaç santimetrelik boşluklar var ve bu da rüzgar sesine yol açıyor.

Araç 1500 km'de ve 2024 yılının Ocak ayında teslim aldım. Kozmetik açıdan içeride de sorunlar mevcut; daha önceki şikayetimde de bu durumu eklemiştim. Ayrıca, torpido kapağı da yuvasına tam oturmadığı için bir boşluk bulunuyor. Klima ise gürültülü çalışıyor.

Ek
Ek
03 Mart 2024 00:10

2023 Aralık ayında Megane 4 Joy otomatik aracımı teslim aldım aracın ön konsolundan bozuk yola girdiğimde rahatsız edici sesler geliyor konu ile ilgili bu konuda çok şikayet okudum yıllardır aynı sorun devam ediyor çözüm üretmek bu kadar mı zor kaldı ki başka işçilik hatalarıda var arka bagaj kapağı kısmında plastik parça orantısız ses kontrol düğmesi orta tuş dışarıda ele takılıyor sağ ve sol aynalar yuvasına tam oturmuyor boşluk var çoğu modelde durum bu çok çok özensiz bir işçilik75000 km de Passat aracımı sattım ve sıfır Megane 4 aldım pişmanım...

17 Ocak 2024 12:52 (Şikayetten 1 saat sonra)

Harun sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane 4 Radyo Problemi

Harun