Renault Clio 5 Silecek Sorunu

14 Ocak 2024 22:30

2020 model Clio 5 aracımın garantisi 2023 Temmuz ayında sona erdi ve cam sileceklerinde bir sorun yaşıyorum. Silecekler çalışırken aniden duruyor ve işlev görmüyor. Aracı açıp kapattığımda da çalışmıyor, hep sabit kalıyor. Garantinin bitmesinden sonra bu sorunun başlaması beni düşündürdü açıkçası. Kısa sürede aracımın silecekleri için Renault'tan çözüm talep ediyorum. Aracımı şu an kullanamıyorum.

15 Ocak 2024 08:42 (Şikayetten 10 saat sonra)
18 Ocak 2024 10:57

Dün Renault'tan aradılar bizi. Konu ile ilgileneceklerini belirttiler. Teşekkür ederim.

Senem
Senem

Merhaba galiba bu modellerde bu sorun genel. Herkes aynı şey, yazıyor. 2020 yılında piyasada araç bulmak zordu. O dönem kontrolsüz üretim yapılmış olmalı. Benim aracımda Renault Clio 1.0 tce Clio 5 2020 model. Aynı sorunu bende yaşıyorum. Firma kesinlikle hatanın kendilerinden kaynaklanmadığını söylüyor. Bu kadar araç serisi içinde sadece 2020 modellerde bu arızanın olması tesadüfmü. Ayrıca garanti kapsamında iken bakımlarının Renault servisinde yapılmadığı gerekçesiyle sorunu hiç kabullenmiyorlar. Servisi kapısından geçseniz dışarıda 1000 liralık tamir için yetkili servis en az 10.000 TL masraf çıkarıyor. Kime güveneceğiz lastik değişimi sırasında çatlayan bsr bijonun değişimi için bile benden 5000 TL istendi. Dışarıda 300 TL'ye yaptırdım.

Yusufcan
Yusufcan

Merhaba. Aynı sorun bende mevcut. Çözebildiniz mi?

Resat
Resat