Renault Clio 2020 1.0 X-TRONİC Vuruntu Ve Teknik Servis Sorunu

Renault Clio 2020 1.0 X-TRONİC Vuruntu Ve Teknik Servis Sorunu
26 Ağustos 2024 12:48

Merhaba, 2020 model Clio 5 X-tronic Otomatik 1.0 touch aracım var. Kilometresi 82 binde. Araçta herhangi bir sorun yoktu, önce vites kutusu hararet uyarısı verdi. Bir gün sonra sabah P'den R'ye geçerken ve R'den N-D'ye geçerken vuruntu yapmaya başladım. Araç hareket halindeyken sorun yok ama durduğunda vitesi R'ye alınca vuruntu yapıyor. Antalya ili Muratpaşa ilçesinde bulunan 'Renault Dakik Zamanlar' teknik servisine hemen başvurdum ve sorunu anlattım. Aracımı aldılar. Aradan 3 gün geçti ve beni arayarak sorunun şanzımanla alakalı olabileceğini söylediler ve bizde bakımı yok deyip komple değiştirmek istediler. Verdikleri fiyat 400.000 TL gibi fahiş bir rakamdı. Ben sorunun tam ne olduğunu öğrenmek istediğimde hep kaçamak cevaplarla konuştular. En son ustaya ben böyle kullansam ne olur dediğimde belki içine pislik gitmiş, belki beyindendir deyip kendi kendine de çözülür dediler. Bu kadar profesyonellikten uzak bir anlayış görmedim. Daha sonra arıza tespit bedeli olarak 5.000 TL istediler ve ben çok laf edince 2.500 TL'ye düşürdüler. Elimde ne sorun olduğu belli olmayan bir araç ve ödemiş olduğum 2.500 TL tutarında fatura var. Yetkililere mail ve telefon ile haksız alınan bedelin iadesi için başvurdum, dönüş bekliyorum. Renault teknik servileri gerçekten çok kötü. Özellikle Antalya için.

26 Ağustos 2024 13:20 (Şikayetten 32 dakika sonra)
Emre
Emre
26 Ağustos 2024 15:19

Renault yetkilileri benimle iletişime geçti. İlgilendiklerini söylediler. Geri dönüşlerini beklediğimi söyledim.

04 Temmuz 2023 10:54
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio'da Vites Arızası Ve Garanti Kapsamında Mağduriyet

Ömer
27 Ekim 2025 00:27
Renault Clio'da Vites Arızası Ve Garanti Kapsamında Mağduriyet
Necdet sonuçtan hiç memnun değil

Necdet
28 Mayıs 2024 17:37
Anıl sonuçtan çok memnun

Renault Clio'da Kronik Devirdaim Pompası Sorunu Ve Yüksek Değişim Ücreti

Anıl
05 Haziran 2025 13:13
"Renault genel müdürlüğünden y**** bey çok yardımcı oldu aracın eksikleri bakımları ve arızası güzel bir şekilde yapıldı gerek yasin beyin ilgi alakası gerek Kütahya baştaş bayinin ilgisi çok güzeldi gayet memnun kaldım ve markaların arkasında sapasağlam duruyorlar. Tekrardan Y**** beyin ilgi alakası için çok teşekkür ederim Renault candır"
Renault Clio'da Kronik Devirdaim Pompası Sorunu Ve Yüksek Değişim Ücreti
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio 4 İcon Vites Kutusunu Kontrol Ettiriniz Uyarısı

Ahmet