Renault Aşırı Yakıt Tüketimi

15 Aralık 2023 14:06

2022 model aracımı 18.500 km'de yetkili Renault Türkiye bayiinden satın aldım; ancak sitesindeki yakıt tüketimiyle alakası yok. Daha önce Renault Symbol ve 2019 model Clio ile 1 depo kullandığım yolda, bu araç 3 depo benzin yakıyor. Eko modda şehir içi en az 12-13, spor modda ise 25-30 litreye kadar çıkıyor. Hayatımda belki 10 farklı araç kullandım; koskoca 2500-3000 motorlu jeep'lerden bile daha fazla yakıyor. Gaza bastığınızda fazla değil, bu arada 80-90 arası benzin ibresinin düştüğünü görüyorsunuz. Ben 60-70 km hızla kullanmama rağmen geçen ay haftada 1 depo benzin yaktım. Gittiğim yol, evden işe 15 km'lik kısa bir yol.

15 Aralık 2023 15:32 (Şikayetten 1 saat sonra)

Murat
Murat

Merhaba aynı sorun bende de var 2023 clio5 icon paket bir depoyla 280-300 km yol gidebiliyorum şehirler arasında 100 km'de 9.5 10 litre gidiyor 3 kere test ettim 80 ve 110 km hız aralığında bende şu an servisle mücadele ediyorum kabul etmiyorlar mahkemeye vereceğim

Osman
Osman

Selam benzer durumu bende yaşıyorum. Size dönüş yapmışlar nedir çözümleri. Herhangi bir çözüm bulabildiniz.

Banu
Banu

Dönüş dedikleri yukarıda yazdıkları mesaj herhalde bir arama ya da dönüş olmadı bana, iş yerinden bir arkadaş daha kullanıyor aynı arabadan onunda aynı Florya'da oturuyor Florya'da işe gidiyor 1 depo benzin yakmış 1 buçuk haftada.

Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio'da Beklenmedik Yakıt Tüketimi Problemi

Sinan
18 Şubat 2025 01:07
Renault Clio'da Beklenmedik Yakıt Tüketimi Problemi

Renault 2024 Clio Esprit Alpine Aracımın Yüksek Yakıt Tüketimi

Deniz
24 Ağustos 2024 17:03
Renault 2024 Clio Esprit Alpine Aracımın Yüksek Yakıt Tüketimi
Nihat sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio E-Spirit Alpine: Beklenenden Yüksek Yakıt Tüketimi Ve Uzun Servis Bekleme Süresi

Nihat
14 Ekim 2024 17:57