Kenan sonuçtan çok memnun

Remax Gayrimenkul Kapora İade Etmemem Problemi

05 Mart 2024 15:41
Kenan'ın Teşekkür Mesajı
“RE/MAX ailesine teşekkür ederiz.”

Bir ilan sitesi üzerinden Menderes/çakaltepe bölgesindeki bir tarla için, RE/MAX Arma 2 İzmir Gaziemir şubesinden G***** Ç**** hanım ile telefonda görüştük ve anlaştık. Anlaşma neticesinde bir sözleşme yapmamalarına rağmen kapora talepleri oldu ve biz 2 arkadaş 15.000 er liradan toplam 30.000 TL. Gönderdik. İlandaki açıklamada "elektrik alma imkanı" yazmasına rağmen yaptığımız araştırmalar neticesinde belirtilen adrese kesinlikle yasal yollarla elektrik alınamayacağını öğrendik ve almaktan vaz geçtiğimizi belirttik. Ödediğimiz kaporanın iadesini talep ettiğimizde ise satıştan cayanın bizim olduğumuzu öne sürerek kaporayı iade etmeyeceklerini belirttiler. Harcanan zaman ve emeğin bir karşılığı olabilir lakin bu kesinlikle kapora miktarı olmamalı. Satış süresince gösterdikleri samimi davranışlarına karşın gelinen noktadaki tavırları moral bozucu oldu. Bundan sonraki süreci yasal olarak devam ettirmeye karar verdiğimiz bildirmek isterim.

remax-gayrimenkul-kapora-iade-etmemem-problemi-1.pdf
05 Mart 2024 16:17 (Şikayetten 35 dakika sonra)

Sayın K., Konuyla alakalı ofisimiz ile görüşme halindeyiz. Sizleri bilgilendiriyor olacağız. Saygılarımızla.

07 Mart 2024 20:35

Hızlı cevap verdikleri, çabuk sonuca ulaştıkları ve müşteri odaklı çözümleri için RE/MAX ailesine teşekkür ederiz. Emlak sektöründe güvenilir marka olduklarını gösterdiler. Şikayetvar'a da ayrıca ve özellikle teşekkür ederim. Çözümün merkezi olduğunuz için.

07 Mart 2024 20:38

RE/MAX ailesine teşekkür ederiz.

Enes sonuçtan hiç memnun değil

RE/MAX Daire Kiralama Mağduriyeti

25 Temmuz 2023 12:26

RE/MAX İzmir Dikili Mağduriyeti!

Muamer
15 Aralık 2023 12:25
Yeter sonuçtan hiç memnun değil

Re/max Blue Güvensiz Ve Yalan Beyanları

Yeter
16 Temmuz 2024 19:48
Re/max Blue Güvensiz Ve Yalan Beyanları
Seçkin sonuçtan hiç memnun değil

RE/MAX Gayrimenkul Satın Alma Sürecinde Hayal Kırıklığı

Seçkin