RE/MAX İzmir Dikili Mağduriyeti!

Muamer
15 Aralık 2023 12:25

İzmir Dikili Remax İlyada ofisinde Gayrimenkul Danışmanı Z***Ö*** , 14.11.2023 tarihinde bir müşterimle Remax aracılığıyla bir yer baktık ancak bizi mal sahibi ile görüştürmedi. Biz de vazgeçtik. Baktıkları portföy, Remax Dikili İlyada'ya geçmeden önce bizdeydi ve müşteri mal sahibinin telefonunu istedi. 'Etik olmaz' dedim. Gayrimenkul Danışmanı Z***Hanım'ı arayıp, 'Bir müşterim var, o yerden vazgeçti ve başka bir kooperatifle anlaşmaya gidiyoruz. Ancak ben ikna ettim ve mal sahibi ile görüştüreceğim, sadece bilginiz olsun. Müşteri ev ile ilgili aklına takılan birkaç soru soracak ve fiyat konusunda direkt olarak yanınıza geleceğiz.' dedim. 'Tamam' dedi. WhatsApp'tan da mesaj attım, 'Aklında oluşan soru işaretlerini giderdik, gelip yanınıza sözleşme yapacağız.' dedim. 'Tamam' dedi. Ertesi gün bana 'Müşteri zaten benimdi, o gün bana deseydin görüştürmezdim, mal sahibinin numarasını vermezdim.' diyor. Ben seyyar emlak danışmanı değilim. Müşteriye 'Gel, numara vereyim.' demedim, kendisi yanıma geldi. Gereğinin yapılmasını arz ederim. Eğer yapılmazsa hukuki işlem başlatılacaktır.

18 Aralık 2023 10:29 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Y., Konuyla alakalı ofisimiz ile görüşme halindeyiz. Sizleri bilgilendiriyor olacağız. Saygılarımızla.

Ersan sonuçtan çok memnun

Ersan
08 Aralık 2023 18:43
"Duyarlı davranarak acil dönüş sağlayan yetkililer ve özellikle Balçova temsilciniz Gülşen hanım ın naif iletişim kurarak bilgilendirmesinden dolayı teşekkür ediyorum"
Seçkin sonuçtan hiç memnun değil

RE/MAX Gayrimenkul Satın Alma Sürecinde Hayal Kırıklığı

Seçkin
28 Kasım 2024 14:17
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Remax Danışmanının Güven Vermeyen Ve Agresif Tutumu

Samet
10 Eylül 2024 20:29
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Ev Satışında Hayal Kırıklığı Ve İletişim Sorunları

Fırat
08 Şubat 2025 23:32
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Remax Final' Deki Yalancı Satış Danışmanından Bıktık!

Gizem
05 Haziran 2024 18:55