Emre sonuçtan hiç memnun değil

Remax Final Şubesi İle Yaşadığım Mağduriyet Ve Tehditler

20 Temmuz 2024 23:09

Merhaba, Remax Final şubesinde taşınmazın satılması için gayrimenkul yetkilendirme sözleşmesi yaptık. En başta, sözleşmeyi yaparken ailevi durumlarım olduğunu yetkili kişiye bildirdim ve kısa bir zaman içerisinde eğer firmanız tarafından satışı gerçekleşmezse aciliyetim olduğundan ötürü sözleşmeyi feshedeceğimizi onayladı. 2 ay kadar bir zaman geçti. Çocuklarımın (evlilik, eğitim durumu) olduğundan dolayı evi firmanızdan almam gerektiğini bildirdim, onlar da sorun olmayacağını onayladılar ve kapı göbeğini ve gerekli malzemeleri kendi taraflarınca kendi istekleriyle söktüler. Kendi onayladıkları durumu bir zaman geçtikten sonra tarafımı arayıp cayma bedeli + KDV olarak ödeme yapmamı istiyorlar. Müşteri olarak mağdurum. Kabul ettikleri durumu bir zaman geçtikten sonra müşteriden talep etmeleri ne kadar doğru bir davranış? Güvene dayalı anlaşmalar yapılan bir yer olduğu için markanızı tercih ettim ama pişman oldum. Yapıcı bir davranışları asla yok ve bence markanız adına büyük bir kayıp. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Bana yardımcı olun! Abi senin yeter ki işin görülsün, ben satarsam alırım komisyonumu ama sen satarsan hiçbir şey talep etmeyeceğiz deyip sözleşmeyi imzalattırdı. Bizi arayıp tehdit ediyor. Utanmadan bize dava açacaklarını ve payını istediğini söylüyor. Her şey sözleşmeyi imzalayana kadar mı markanız için? Bir daha Remax'ı değil evime sokmak, kapımın önünden bile geçirmem. Ve zaten herkese de Remax ile çalışmamasını söyleyeceğim.

27 Temmuz 2024 09:55

Dün Remax final ofisine anlaşma gittim ailemle birlikte benimle daire satışıyla sözleşme yapan z. K isimli bayan yüzleşmeye masaya geldi iki dakika durmadı çünkü söyledikleri komple yalan ben mağdur oldum daire sözleşme bitimine iki gün kala Satılmış diyor yalan bana daire anahtarını teslim ettikten 40 gün sonra daire satıldı başka emlakçı sattı hakkımı helal etmiyorum bunları Allah'a havale ediyorum 35 bin aldılar kefen parası olsun hak edilmemiş bir ücretin karşılığını aldılar bu bayan hakkında ve Remax hakkında bu konuyla alakalı şikayetlerimi ve mağdur olduğumu tekrardan yazmak istedim

22 Temmuz 2024 16:47 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın U., Konuyla alakalı ofisimiz ile görüşme halindeyiz. Sizleri bilgilendiriyor olacağız. Saygılarımızla.

Emre
Emre
23 Temmuz 2024 09:49

Teşekkürler haber bekliyorum sizden

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Remax Final' Deki Yalancı Satış Danışmanından Bıktık!

Gizem
05 Haziran 2024 18:55
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

Feshedilen Sözleşmeye Rağmen Talep Edilen Komisyon Mağduriyeti

İlknur
13 Temmuz 2025 19:54
Tufan sonuçtan hiç memnun değil

Re/max Emlak Satışında Yaşanan Haksız Talep

Tufan