Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Güvenilirlik Sorunu Ve Kiracı Krizi

Aleyna
25 Kasım 2024 15:14

Erzurum Remax Penta'dan yaklaşık 2 ay önce bir daire aldık. Bu süreçte hiçbir sıkıntı yaşamadık ve kiralama işlerini de Remax'a vermeyi düşündük. Ancak, kiracı bulma sürecinde kendim bir kiracı buldum. Kiracı, tam da istediğimiz gibi titiz ve düzgün biri olarak tanıtıldı. Biz de güvenerek kiracının tüm ihtiyaçlarını karşıladık ve sözleşme işlemlerini tamamladık. Kiracı, 15/11/2024 tarihinde kira ve depozito olarak toplam 30 bin TL verecekti. Buna göre tüm planlamalarımızı yaptık ve eve bazı masraflar yaptık. Ancak kiracı, söz verdiği tarihte ödeme yapmadı ve iletişim kurmaktan kaçındı. Emlakçıyı aradığımızda, bize sakin olmamızı söylediler. Kayınvalidem de müşteri danışmanını aradığında, şirketin avukatıyla konuyu halledeceklerini söylediler. Remax Pentanın müdürünü aradığımda ise, mağduriyetimizin karşılanması konusunda tatmin edici bir cevap alamadım. Remax gibi köklü ve saygın bir şirketin güvenilirliğinin bu tür personel ve şahsiyetler tarafından zarar gördüğünü düşünüyorum. Mağduriyetimizin bir an önce giderilmesini istiyoruz.

25 Kasım 2024 15:18 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Sayın K., Konuyla alakalı ofisimiz ile görüşme halindeyiz. Sizleri bilgilendiriyor olacağız. Saygılarımızla.

Özge sonuçtan hiç memnun değil

Remax Emlak Danışmanının Yetersiz Bilgilendirmesi Mağduriyet Yarattı

Özge
29 Ağustos 18:14

İpek
23 Mayıs 2024 15:11
Nesrin sonuçtan hiç memnun değil

Remax ArGe T**** U*** Emlak Danışmanı Şikayet Ev Satışı Öncesi Oyalama

Nesrin
12 Mart 2024 20:29
Remax ArGe T**** U*** Emlak Danışmanı Şikayet Ev Satışı Öncesi Oyalama
Seçkin sonuçtan hiç memnun değil

RE/MAX Gayrimenkul Satın Alma Sürecinde Hayal Kırıklığı

Seçkin
28 Kasım 2024 14:17
Alone sonuçtan hiç memnun değil

Alone
20 Kasım 2024 03:15