Beytullah sonuçtan çok memnun

08 Ocak 2024 16:15
Beytullah'ın Teşekkür Mesajı
“Relaxion markasından Fahrettin Bey bizzat kendisi ilgilenerek sorunumu çözdü ürün sıfırı ile değişim yapıldı kendisine çok teşekkür ederim.”

Relaxion marka ilkokul çantasını 20.09.2023 tarihinde Ankara/Ulus'tan araştırmalarıma dayanarak ve satıcıların güvenilir konuşmalarından dolayı satın aldım. Ancak satıcıların 'ortaokulu bitirir, yine bir şey olmaz' dediği çanta birinci ayında fermuarlarından dolayı kullanılamaz hale geldi. 0212 659 22 72 numarasından ulaştığım kişi bana 'bu fermuarı çantacıda yaptır, ayakkabıcı bu işten anlar ve bize gönderirsen eğer kargo ücreti 250 TL çıkar. Tamir olunca da 250 TL sen ödersin' dedi ve beni garantisi olan bir üründen ve bu relaxion markasından oldukça soğuttu. Ve numaradan ulaştığım kişi bana isim olarak fahrettin koçak ismini dahi şikayet edebilirsin dedi.

09 Ocak 2024 10:31 (Şikayetten 18 saat sonra)

Merhabalar yaşadığınız sorun için üzgünüz ve çantanızın değişimini en kısa süre içerisinde sağlamak istemekteyiz markamız her zaman ürünlerinin arkasındadır. Adresinizi ve iletişim bilgilerinizi iletirseniz en kısa sürede mağduriyetinizi gidermek isteriz. Relaxıon

09 Ocak 2024 13:37

Elinizdeki çantayı bu adrese kargolayabilirseniz memnun oluruz.

Beytullah
Beytullah
11 Ocak 2024 16:18

19 Aralık 2024 22:32
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2023 10:31
Gülistan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi Dolmadan Yırtılan Çanta Ve İlgisiz Mağaza

15 Şubat 2025 11:51
Garanti Süresi Dolmadan Yırtılan Çanta Ve İlgisiz Mağaza
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
11 Ocak 2024 12:43