Reel Alacak Sürekli SMS Gönderiyor!

Ayhan
10 Temmuz 04:36

Reel Alacak diye bir firma bıktırdı. Güya hukuk şirketiymiş, bir sürü farklı yola başvuruyorlar. Mesai saatinden sonra arayıp borcunuz için aradık diyorlar. Ben de ne borcu diye sordum, Turkcell borcu diyorlar. Ben diyorum, 25 senedir faturasız hat kullanıyorum. Bana icra dosya sayı numaramı verir misiniz? Karşımdaki kişi, t. C. Niz 250 ile mi başlıyor, onaylıyor musunuz diyor. Ben diyorum, hiçbir şeyi onaylamıyorum, siz bana sayı numarası verir misiniz? Diyorum, t. C. Nizi onaylamadan bilgi veremeyiz diyor. Avukatın bana sicil numarasını verin diyorum, onu da vermiyorlar. Büyük bir art niyetlilik var. Bir de hakkımda icra dosyası olsa zaten 11/02/1998 ve 31/01/2017 arası SGK'lı çalıştım. 500 kez icra ile maaş haczi yaparlardı. Üşenmeyip gidip suç duyurusunda bulunacağım.

Ayhan
10 Temmuz 05:05

Haaa bir de icra dosyası adıma açılmış olsa idi 26 sene her yıl dosyaya harç yatırıp yenilemeniz gerekiyordu zaten öyle bir şey olmadığından farz edelim borcum var alırsınız alırsınız da neyi alacağınızı ben yazmayayım

Reel Alacak Tarafından Sürekli Aranarak Rahatsız Ediliyorum!

Büşra
01 Ağustos 11:03