Reeder S19 Max Pro S Açma Tuşu Sorunu

Sencer
16 Ocak 2024 14:45

22 Şubat 2024 10:34

Erzurum reederdan ağustos ayı gibi almış olduğum s19 max Pro s tuşunda sorun çıktı değişim için 500 TL para verdim yenisini aldım yeni telefonumda da aynı sorun oluştu müşteri hizmetleri ile görüşmemde para iadesi talep ettim bire bir değişim teklif ettiler iki telefonda da aynı sorunu yaşadığım için kabul etmedim. Yeni ürünlerde tuş sorununun çözüldüğünü öğrendim bire bir değişim talep ediyorum fakat firmaya ulaşamıyorum. Telefonumun sorunsuz olan aynı modeli ile değişimini talep ediyorum

21 Şubat 2024 17:19

Temmuz ayında Erzurum'dan Reeder s19 Max Pro s aldım. Kısa süre sonra ekran ışığını kendiliğinden yakmaya başladı. Erzurum MNG AVM'deki mağaza ile görüştüm sağ açma tuşundan yapar dediler. İsteğim halinde servise gönderebileceklerini ya da 500 TL karşılığında değişim yapabileceklerini söylediler bende serviste beklemek istemedim ve 500 TL ödeme yaparak yenisi ile değiştim. Daha telefonu alalı 1 hafta oldu yine aynı tuş sorunu yaşadım şu an açma tuşu özelliğini yitirmiş içine girmiş ve kendiliğinden ara ara ışık yakıyor. Anladım ki kronik sorun. Ne yapalım her hafta 500 TL verip sıfırını mı alalım. Yine aynı sorunu yaşayacağım. En azından ödediğim paramı iade edin bu şekilde kullanayım. Daha önce yazmıştım şikayetimi para iadesi olmadı sorunum devam ediyor telefon değişikliği istiyorum

Ziynet sonuçtan hiç memnun değil

Ziynet
06 Ocak 2025 14:24
Görkem sonucu yetersiz buldu

Görkem
05 Aralık 2024 23:41
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
06 Temmuz 2024 18:11
Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Reeder Cihazımın Tuşu Kırıldı Garanti Dışı Dendi Kronik Sorun Mağduriyetim Artıyor

Veysel
10 Ekim 2025 18:54