Realme Dikey Yeşil Çizgi Sorunu

Realme Dikey Yeşil Çizgi Sorunu
14 Eylül 2024 09:27

Realme GT 2 Pro son otomatik güncelleme aldıktan sonra ekranda dikey yeşil çizgi çıktı ve kesinlikle gitmiyor. Telefondan memnunum ama bu yazılımsal bir sorun. Çözüm arıyorum, hiçbir hasarı yoktur. Birden bire oldu. İlk olduğunda güç tuşuna aç kapa yapınca gitti, sonra tekrar geldi ve kalıcı oldu.

profile profile profile

Yorumlar (10)

Murat
Murat

Merhaba. Telegram, Instagram ya da size ulaşabileceğim bir mail adresinizi verebilir misiniz?

[email protected]

İsmail
İsmail

Merhaba sorunlarda gelişmeler nasıl oldu bilgilendirir misiniz hepiniz?

Barış

Neymiş bilmediğimiz markalardan telefon almamak lazımmış sonucunu acı bir şekilde öğrenmiş olduk Amiral gemisiymiş Sözde gemi batmış haberleri yok

Serkan
Serkan

Aynı telefon bende de var dediğiniz gibi güncellemeden sonra oldu servise. Gönderdiniz mi siz?

Barış

Geçmiş olsun kardeşim bu firma telefonun arkasında durmuyor sanırım mağdur ediyor tamir edemiyor sonrasında iade kararı çıkartıyor parayı da faturadaki rakama göre vererek enflasyonunu hiçe sayıyor

Cem
Cem

Tamer bey sorunu çözebildiniz mi?

Emrah
Emrah

Merhaba, bu olay bugün benim de başıma geldi. Sizdeki sorun devam ediyor mu?

Tamer
Tamer

Aynı sorun benim telefonda da oluştu. Servis ekran değişimi yapmıyor. Bir sene önceki bedelini ödeyelim konu kapansın istiyor. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Şikayet sitede mevcut.

Barbaros

Ne yazık ki hala devam ediyor ekranda yeşil çizgi sabit çoğu amiral gemisi olan marka modellerde de hep aynı yerden yeşil çizgi oluşmuş üretim hatası ya da yazılım sorunu diye düşünüyorum kullanıma engel değil ama çok moral bozucu

Kadriye sonuçtan hiç memnun değil

Realme Garanti Bitiminden Hemen Sonra Ekranda Yeşil Çizgi Sorunu Yaşadım, Çözüm Bekliyorum

Kadriye
29 Ekim 2025 22:37
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Güncelleme Sonrası Ekranda Yeşil Çizgi Sorunu Ve Destek Eksikliği

Zafer
23 Eylül 2025 23:04
guncelleme-sonrasi-ekranda-yesil-cizgi-sorunu-ve-destek-eksikligi-1.jpg
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yazılım Güncellemesi Sonrası Ekranda Yeşil Çizgi Sorunu Ve Cihaz Değişim Talebi

Yusuf
08 Ekim 2025 19:41
yazilim-guncellemesi-sonrasi-ekranda-yesil-cizgi-sorunu-ve-cihaz-degisim-talebi-1.jpg
Realme Kategorileri