Mukadder sonuçtan hiç memnun değil

Rams Yapı İle Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı

Mukadder
26 Ekim 2024 15:00

Rams'tan aldığım daire, hayatım boyunca en pişman olduğum eylem. İmzaları attırana kadar inanılmaz sevimlilerdi, imzayı attığınız dakikadan sonra her verdikleri sözün yalan olduğunu anladım. Aralarında bir sürü oyun döndürerek sizi yanıltıyorlar. Mesela, 'Bünyemizde tutacağız' sözü verdikleri halde senetlerinizi bankaya gönderip size haber vermiyorlar. Firmayı ödeme yapıp bankadan protesto oluyorsunuz. Bir gün sonra ödeyecek olsanız bile kabul etmiyorlar. Piyasa faizinin çok daha üstünde faizler teklif ediyorlar ve sizi küçümsüyorlar.

26 Ekim 2024 15:25

Tam bilgilendirme yapmadan sizi manipüle ederek daireyi satıyorlar. Neye uğradığınızı anlayamadan fazla senet imzalatıyor. Bunların bir önemi olmadığını senetleri kendi bünyelerinde tutacağının sözünü veriyorlar. İmzaları attıktan sonra bankadan protestolar gelmeye başlıyor şirkete ödeme yaptığınız senetler için bile. Aralıkta teslim edeceğinin sözünü verdikleri evi bir yıl sonra Kasım'da teslim edecek iken ek ödemeler çıkarıyorlar. Cenazeniz bile olsa hesabına düşmeyen küçük bir ek ödeme var ise evinizi teslim etmiyor.

Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Eviz Yapı Sorun Yaşama

28 Temmuz 2025 18:56
Caner sonuçtan hiç memnun değil

Güvenilmez Satış Taktikleri Ve Tapu Sorunları

21 Kasım 2024 12:12
Ozgur sonuçtan hiç memnun değil

Bakyapı İnşaat Daire Alma Deneyimim

31 Ağustos 2023 12:17
Ykk sonuçtan hiç memnun değil

Kule Yapı Yanıltıcı İlan Ve Tehditlerle Karşılaştım

30 Kasım 2024 21:19