Emre sonuçtan hiç memnun değil

Para Çekiminde Belge Onayı Sorunu

Para Çekiminde Belge Onayı Sorunu
12 Ekim 2024 17:33

15 bin TL param içeride, belge doğrulanması dediler gönderdim, 5 gün oldu hala bekliyorum. Buna bir çözüm bulun, yani para yatırırken bir şey sormuyorlar, çekerken belge falan filan bir de onaylamıyorlar. Bu nasıl iş, ben anlamıyorum. Site gerçekten hiç bir şekilde ilgilenmiyorlar. Kimseden geri dönüş alamıyorum.

29 Kasım 2024 13:21

Radissonbet sitesine para attım oyun oynadım futbolda 1700 TL yaptım daha sonra para çekim talebi verdiğimde operatör tarafından iptal edilmiştir dendi hesabımdaki 1700 TL bakiyemi silmişler ve gerekçe olarak kural dişi bahis yaptığımı söylediler ama kesinlikle öyle bir şey söz konusu değil madem geçersiz bahis yaptım sadece o bahsi geçersiz sayabilirlerdi onlar ise komple bakiyemi sıfırlamışlar

29 Kasım 2024 12:38

Radissonbet sitesine para yatırdım Bonus almadan oynadım futbol oynayarak devam ettim 1700 TL çekim talebi verdim ve operatör tarafından iptal edildi denildi sonrasında bütün bakiyemi silmişler neden sildiklerini söylediğimde ise bana kural dışı bahis yapmışsınız dendi her ne kadar anlatsam da yapabileceğimiz bir şey yok kural dışı bahis yaptığınız için bakiyeniz silinmiştir dendi ki belki 1 tane aynı maça 2 farklı kuponda oynamışımdır diğer kazandığım maçları emekleri görmezden geldiler

31 Ekim 2024 15:35

22 gün önce sitenizden oyun oynadım 15 bin tl kazandım para çekim talebi verdiğimde benden evrak istediniz ve bütün evrakları eksiksiz yolladım aradan 20 gün geçti ama hala hesap onayı yapılmadı ve her bağlandığımda en yakin sürede tamamlanacaktır dediler artık gerçekten sabrim kalmadı ve 15 bin tl paranın üzerine yatmak istediklerine eminim parası da onların olsun kendimde dahil bahis oynayan arkadaşların bu şekilde bir siteden buna benzer sitelerden para yatırırken hiçbir şey sormuyorlar ve sitenin reklamında evraksız şartsız çekim diyorlar 1 hafta olur anlarım 22 gün gerçekten saka gibi ve hani belirli bir tarih veremeyiz diyorlar ne zaman onaylanırsa alsınlar parasını ne yapmak istiyorlarsa yapsınlar bizler e n a y i değiliz herkes bir umut bir şans peşinde gerçekten yazık

29 Ekim 2024 15:39

20 gün önce raddison bet sitesinden oyun oynadım 15 bin tl kazandım hesap doğrulaması için benden evrak istediler bende bütün evrakları yolladım ve beklemeye geçtim aradan 20 gün geçti hala ses seda yok evrak hatalı olur belge eksik olur anlarım bilgi verirler ama bunlar tamamen insanları oyalamak ve paranın üzerine konmak ben parasından vazgeçtim para yatırırken hiçbir şey sormuyorlar ama çekim işlemi yapmak isterken her şeyi istiyorlar ve gönderdiğiniz halde kesinlikle çözüme kavuşturmuyorlar

29 Ekim 2024 15:23

Bundan 20 gün önce raddison bet sitesi sinden oyun oynadım ve kazandım 15 bin tl hesabımda para var çekim yapmak istediğimde benden hesap doğrulaması için evrak istediler hepsini gönderdim ve beklemeye başladım aradan 20 gün geçmesine rağmen canlı destek üzerinden her bağlanmamda bana en yakin sürede çözüme kavuşacak diye söylediler ve 20 günü aşkın suredir beni oyalıyorlar ben hiçbir sitede bu derece bir saçmalık görmedim süreç uzayabilir bunu anlarım evrak eksiktir veya yanlıştır söylerler tekrar yollarız ama bunlar hiçbir şekilde cevap vermiyorlar hala hesabiniz incelemede diyorlar  ben parasında değilim ama benden sonra oynayacak olanlar varsa bu sitenin yakınından bile geçmesinler gerçekten bir site ben böyle bir gecikmeyi kabullenmiyorum

16 Ekim 2024 08:08

Teşekkürler

Şikayeti Çözüldü

Emre var mı bir gelişme ne dediler

Emre

Vallahi 15 gün suresi var dediler hesap doğrulaması egeer 15 gün içinde onaylanmazsa arama talebi ile bize ulaşın dediler

İzzettin
İzzettin

Geçmiş olsun kardeşim zor alırsın çok kişiyi mağdur Etiler bir siteye girmeden önce şikayet var mı yok mu hakkında iyi araştırın aylar öncesine şikayetim vardı benim her şey kanıtlı ve alamadım lisans şirketine bile yazdım hepsi hikaye yalan dolan bir iki hafta sonra seni arar 150 fresipin verelim şikayetini cek derler çözümleri bu :) )

Züleyha
11 Kasım 2023 13:18

07 Mart 2024 14:29
Milyoner Paramı Çekemiyorum!
Muammer sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Muammer
25 Eylül 2023 08:39