Mert sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2023 22:12

Merhaba temmuz ayı içerisinde almış olduğum bilgisayar sistemi aldığım günden beri kullanamadım. Sürekli donma ve mavi ekran hatası aldım 2 kere teknik servise getirmeme rağmen problem çözülmedi. Son getirdiğimde ise RAM ile ilgili bir arıza olduğunu RAM'lerin incelemeye gidip değişim olduğu sistemin hazır olduğunu dile getirdiler ama sorun hala çözülmüş değil ürünü tekrar tarafınıza kargo ile gönderdim söyleyeceğim o ki kesinlik tavsiye etmeyeceğim bir firma almadan 10 hatta 100 kere düşün'ün ortada ayıplı bir mal var ve değişim yapmamak için sürekli bir şey çıkartıyorlar.

20 Ekim 2023 11:41 (Şikayetten 13 saat sonra)
Mert
07 Kasım 2023 19:57

Ürünün sorunu çözülmemiş olup tekrardan donma sorunu yaşanmıştır. Sadece web tarayıcısında gezerken bile donuyor daha ekleme yapmıyorum yarın full performans kullanacağım eğer tekrar mavi ekran alırsam Tüketici Mahkemesi'ne gideceğim çözüm bu.

Mert
10 Kasım 2023 22:56

Ürünü ile ilgili sorun çözülmemiştir teknik servise gidip geldikten sonrada aynı şekilde sorun devam etmektedir Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Sadece bilgisayarı açıp 10 dakika bekledikten sonra bile mavi ekran aldım şaka gibi 7 gün orada bekleyen sistem nasıl alınmamış bilemiyorum

Firstblood sonuçtan hiç memnun değil

Firstblood
23 Temmuz 2024 15:00
İncehesap Hazır Sistem Teknik Servis Sorunu
Emre sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2023 19:01
Eray sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2023 00:32
Beşiktaş sonuçtan memnun değil

Beşiktaş
30 Eylül 2023 16:35
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 21:24